Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Bridg píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat která půjčka je nejlepší?
Nejlíp bez doložení příjmů, a výpisu z účtu.
Chceme si půjčit na nový byt.
Děkuji za odpovědi.😊
Na byt bez doložení příjmů? To je utopie.. Leda hypo os své banky nebo by byt stal max 50 tis
@Bridg píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat která půjčka je nejlepší?
Nejlíp bez doložení příjmů, a výpisu z účtu.
Chceme si půjčit na nový byt.
Děkuji za odpovědi.😊
Financne negramotnym pujcuji jen lichvari. Nicmene lichvar ti nikdy nepujci na byt, protoze zlomene nohy tveho pritele mu penize nevrati a on stejne jako banka nepujcuje, aby prodelal.
Doporucuji nejprve se dovzdelat a naucit se zaklady gramotnosti, hlavne jako kolik stoji energie, potraviny, doprava, kolik vydelas a pak az budes vedet kolik co stoji naklady na zivot, tak pak muzes postoupit do druheho kola a zacit zjistovat kolik vlastne stoji byt. ![]()
Chci varovat před pujčkou od zaplo finance pokud nezaplatite naráz. A budete chtit prodlouřut splátku načitaj si nehorázné úroky. Mam s nimi špatné zkušenosti. Moje ráda neber te si ji. Fatima
@Fatime píše:
Chci varovat před pujčkou od zaplo finance pokud nezaplatite naráz. A budete chtit prodlouřut splátku načitaj si nehorázné úroky. Mam s nimi špatné zkušenosti. Moje ráda neber te si ji. Fatima
Takže jsi to podepsala a nečetla. Jinak zrovna Zaplo to má celkem jasně napsaný.
@Fatime píše:
Ale děvče, kdyby sis pořádně přečetla podmínky, věděla bys to dopředu. Z čeho myslíš, že mají na půjčování? Z těch, co nečetli podmínky.
@Fatime No, tak Zaplo to má vše jasně napsané. Pokud jsi nemohla zaplatit, měla sis to za nějakej peníz navíc prodloužit a platila by si stejnou částku + třeba 500,– za to prodloužení. Jestli se na to vykašlala a neměla a neřešila to, tak samozřejmě ti tam napálí neskutečných částky.
EDIT: toto byla reakce na smazaný příspěvek, který byl takový veselý. Obsah se dá odhadnout podle mé reakce- nechávám být.
- Yasnjě, půjčka za 2%. A velká a levná a každému bez nahlížení do registrů. Bad Yoke. Za chvíli můj příspěvek smažu, protože nebude dávat smysl, co? ![]()
Příspěvek upraven 04.03.22 v 12:17
@Ivan PPZ píše:
Yasnjě, půjčka za 2%. A velká a levná a každému bez nahlížení do registrů. Bad Yoke. Za chvíli můj příspěvek smažu, protože nebude dávat smysl, co?
Bingo. ![]()
Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.
Příspěvek upraven 11.06.24 v 04:06
Prodej neco a penize budes mit nez aby sis pucovala lichvu…dost lidi se tak zadluzilo a to byla mala castka