Půjčka bez doložení příjmu - víte o něčem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.2.21 07:14
@Bridg píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat která půjčka je nejlepší?
Nejlíp bez doložení příjmů, a výpisu z účtu.
Chceme si půjčit na nový byt.
Děkuji za odpovědi.😊

Na byt bez doložení příjmů? To je utopie.. Leda hypo os své banky nebo by byt stal max 50 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
22.2.21 09:39
@Bridg píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat která půjčka je nejlepší?
Nejlíp bez doložení příjmů, a výpisu z účtu.
Chceme si půjčit na nový byt.
Děkuji za odpovědi.😊

Financne negramotnym pujcuji jen lichvari. Nicmene lichvar ti nikdy nepujci na byt, protoze zlomene nohy tveho pritele mu penize nevrati a on stejne jako banka nepujcuje, aby prodelal.

Doporucuji nejprve se dovzdelat a naucit se zaklady gramotnosti, hlavne jako kolik stoji energie, potraviny, doprava, kolik vydelas a pak az budes vedet kolik co stoji naklady na zivot, tak pak muzes postoupit do druheho kola a zacit zjistovat kolik vlastne stoji byt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.3.21 17:54

Chci varovat před pujčkou od zaplo finance pokud nezaplatite naráz. A budete chtit prodlouřut splátku načitaj si nehorázné úroky. Mam s nimi špatné zkušenosti. Moje ráda neber te si ji. Fatima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
22.3.21 18:13

To chtelo precist si smlouvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21041
22.3.21 18:29
@Fatime píše:
Chci varovat před pujčkou od zaplo finance pokud nezaplatite naráz. A budete chtit prodlouřut splátku načitaj si nehorázné úroky. Mam s nimi špatné zkušenosti. Moje ráda neber te si ji. Fatima

Takže jsi to podepsala a nečetla. Jinak zrovna Zaplo to má celkem jasně napsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
22.3.21 19:01

@Fatime tak zadarmo ti půjčovat nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.3.21 19:26
@Fatime píše:
Chci varovat před pujčkou od zaplo finance pokud nezaplatite naráz. A budete chtit prodlouřut splátku načitaj si nehorázné úroky. Mam s nimi špatné zkušenosti. Moje ráda neber te si ji. Fatima

Ale děvče, kdyby sis pořádně přečetla podmínky, věděla bys to dopředu. Z čeho myslíš, že mají na půjčování? Z těch, co nečetli podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
22.3.21 20:05

@Fatime No, tak Zaplo to má vše jasně napsané. Pokud jsi nemohla zaplatit, měla sis to za nějakej peníz navíc prodloužit a platila by si stejnou částku + třeba 500,– za to prodloužení. Jestli se na to vykašlala a neměla a neřešila to, tak samozřejmě ti tam napálí neskutečných částky.

• Citovat
  • Upravit
11560
3.3.22 19:44

EDIT: toto byla reakce na smazaný příspěvek, který byl takový veselý. Obsah se dá odhadnout podle mé reakce- nechávám být.

- Yasnjě, půjčka za 2%. A velká a levná a každému bez nahlížení do registrů. Bad Yoke. Za chvíli můj příspěvek smažu, protože nebude dávat smysl, co? :palec:

Příspěvek upraven 04.03.22 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.3.22 20:19
@Ivan PPZ píše:
Yasnjě, půjčka za 2%. A velká a levná a každému bez nahlížení do registrů. Bad Yoke. Za chvíli můj příspěvek smažu, protože nebude dávat smysl, co? :palec:

Bingo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11560
4.3.22 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.5.24 08:13

Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.

Příspěvek upraven 11.06.24 v 04:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.6.24 07:37

Prodej neco a penize budes mit nez aby sis pucovala lichvu…dost lidi se tak zadluzilo a to byla mala castka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel