Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Něco takového mi doma chybí. Přestěhovali jsme se a dozařizujeme byt. Potřebovala bych si něco takového zařídit.
Máte něco takového doma? Něco, kde jste samy, máte tu např. své věci- diář, knížku, krém…a nikdo jiný tu neúřaduje? Dejte tipy kde - např. u stolku u okna apod.,napište co váš koutek obsahuje aj.
Děkuji všem diskutujícím
Celý byt
všude mám něco
ale můj kout je u PC máme velký rohový stůl a tu mám všechno, dole pod stolem kufr s lakama, na stole v organizéru knížky z knihoven, vedle toho laky co používám, diář, katalog avonu, velde toho teď prášky na nachlazení
můj tu má taky kout, ale on v tom organizéru vlastní narozdíl odemě 2 poličky na faktury atd…
vlezem se tu oba… jinak koutek mám já koupelnu, kde nemá právo m, i do čeho mluvit a on má svůj brloh
tak říkám špjzce, kde on má zase nářadí
![]()
Já mám stůl v ložnici.. mám tam knížky, krémy, teď zrovna stojan s plátnem a barvy(ale ty tam jsou jen když mám inšpiraci
) jinak spíš takový věci který nechci aby mi bobeš někam roztahal mám tam někdy neskutečný bordel ale přesně vím co se tam kde nachází… jinak taky různě další věci po bytě ale na tomhle stole jsou jen moje věci ![]()
Stolek teda nemám, jen jedno místečko na vnitřním parapetu u balkónových dveří, kam si odkládám věci na kouřovou, tj. cigarety a aktuální knížku/křížovky.
Pak mám druhé místečko v rohu za gaučem, kde schovávám před dcerou příze na pletení.
Jinak se obávám, že kromě zmíněného balkónu v době ukojování závislosti je mé jediné útočiště v bytě záchod.
Slovo úřadovat ale v této souvislosti nezní moc hezky… ![]()
Já jich mám
Půl veliké skříně, kde mám látky a další blbiny na vyrábění kde čeho, dvě police v ložnici s věcma na šití a dalšíma věcma, stůl s počítačem… Košíček v koupelně a šuplík v komodě (kosmetika, voňavky, šperky atd.). Pak šuplíková sestava s papírama týkajícíma se podnikání.
Já mám zatím pokoj napůl se synem. Je největší z celého bytu, on tu má hračky, postýlku, skříňky apod. a já starší gauč, který používám jako trucovnu. Teď poslední dobou mě už ale prcek vyhání a zabírá si gauč pro svoji osobu, používá ho na svoje dvacetiminutové šlofíky a občasné povalování přes den. Asi budu mít smůlu
. Jinak mám věci všude možně po bytě, vlastní koutek se svým nepořádkem má jenom manžel. Taky bych ho brala, ale není místo. ![]()
Taky mám svůj kouteček - půlku asi 2,5m stolu v pracovně, druhou půlku obývá můj muž. Každý tu máme svůj počítač, u toho svoje poličky, kam si dáváme různé dokumenty, knížky, a další věci, které chceme mít po ruce a vzájemně si do toho nelezeme. Jen občas si můj muž stěžuje, že se roztahuju i na jeho půlku ![]()
Nám teĎ holky dělají nový dveře, tak je všude průchodák, i na záchodě, no hrozný. A před prckem taky nic neobstojí, všude kramaří. Tak se těším na ty dveře.
Já mám jako svou úřadovnu šatnu
. Měla jsem jí spojenou s pracovnou, ale většinu času jsem stejně pracovala v obýváku, tak jsem stůl v pracovno šatně zrušila a mám tam jen šatnu. Ale mám tam gauč a někdy si tam sednu a jen tak čumím na hadry
Asi jsem blázen
![]()
@Kallkapa píše:
Já mám jako svou úřadovnu šatnu. Měla jsem jí spojenou s pracovnou, ale většinu času jsem stejně pracovala v obýváku, tak jsem stůl v pracovno šatně zrušila a mám tam jen šatnu. Ale mám tam gauč a někdy si tam sednu a jen tak čumím na hadry
Asi jsem blázen
![]()
![]()
nejsi, když Tě to uklidňuje, tak proč ne
@Kallkapa píše:
Já mám jako svou úřadovnu šatnu. Měla jsem jí spojenou s pracovnou, ale většinu času jsem stejně pracovala v obýváku, tak jsem stůl v pracovno šatně zrušila a mám tam jen šatnu. Ale mám tam gauč a někdy si tam sednu a jen tak čumím na hadry
Asi jsem blázen
![]()
![]()
To je super, chci taky! ![]()
Mám svou postel, jinak nic.
Holt po narození mimi se změnilo mnohé.. Hlavně proto, že máme 2plus1, mimi bude mít svůj pokoj a já s manžou pomažeme do obýváku.
Ja mam koutky dva, jeden je v obyvaku kde mam sici stroj, vedle polici z ikei, kde jsou sici veci a casopisy + polici nad strojem.
dalsi koutek mam v kuchyni, kde je velky pracovni stul a naradi (delam stribrne sperky), tento stul bohuzel slouzi jako odkladiste nadobi a kuchynskych veci
a navic je na nem jeste pekarna na chleba, tak premejslim, ze naradi odstehuju do sklepa. Taky jsem na to dost dlouho nesahla
![]()
siju ale furt, tenhle koutek si nikdy nenecham vzit.
jeste bych potrebovala koutek na pocitac a kus mista na psani.
Bez vlastního psacího stolu bych asi byla dost nervózní. Máme pracovnu a v ní každý svůj vlastní velký psací stůl s vlastním bordelem a vlastním počítačem. Manžel má ještě tři velké police a kolem šílený bordel z papírů.
Nemáme velký byt tak mám jen středně velkou vestavěnou skřín, kde mám šperky, parfémy, kosmetiku, šátky a čelenky, ve druhé části je různé harampádí co by jinde překáželo, ráda se tou skříní probírám a přerovnávám ji ![]()