Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, kupuji si kočárek TFK Twin Duo pro dvojčata a jelikož budeme letní děti, tak nechci kupovat drahé korbičky a chci si vystačit jen s vložnými taškami.
Našla jsem zatím jen jednu (cenově přijatelnou) tašku, která má vyztužené i boky a to je ABC Design. Avšak zdá se mi dost malá uvnitř…
Ostatní tašky jako oblíbený Emitex nemají vyztužené boky a ty pak při odkrytí padají a to bych měla pocit, že mi holky každou chvílí vypadnou, ráda bych přeci měla nějaké bočnice…
Mohu se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto taškou (ABC) a nebo typ na nějakou jinou s vyztuženými bočnicemi, ale s cenou cca 1000Kč?
Děkuji moc za názory
Já ti nevím, ale je sporťák uzpůsoben na novorozence? jde do úplného lehu? ![]()
@araw jj tento kočárek jde prakticky do lehu, je tam minimální sklon, ale zkoušeli jsme to a je to v pohodě ![]()
@nigrinka já mám taky sporťák a do něho vložnou tašku ABC Design(mám jí teda bez těch vyztužených bočnic) Malá mi nepřijde, vozím v ní malého už 4měsíce (ted má cca 64cm), taška má uvnitř něco přes 70cm takže se do ní ještě pohodlně vejde a vzhledem k tomu, že ty děti většinou leží s pokrčenýma nožičkama tak tam má opravdu ještě dost místa. Spíš naopak se mi v té tašce docela ztrácí, jak si pokrčí ty nožičky a tak jakoby sklouzne směrem dolů a já pak tu tašku zapnu, tak ta vrchni část se zipem, která ho přikrývá, mu zasahuje až do obličeje a úplně se mi tam ztratí
ale tak v létě v teple není třeba tu tašku celou zapínat ![]()