Ostrava - Avízo bazar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9577
24.4.13 09:28

Ostrava - Avízo bazar

Ahoj holky, v neděli je v Ostravě Avízo bazar. http://www.cerna-louka.cz/akceN_293/
Nechodíte tam některá? A nevíte, jestli tam jsou věci i pro větší děti (pětiletého kluka?). Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19692
24.4.13 10:11

Ahoj, letost tam jedeme poprve prodavat a snad taky neco koupim i na petileteho. Jinak hodime na Avizo bazar do Havirova a tam se neco da i na ty starsi, ale je pravda ze nejvice tam je tak do 3 let aspon podle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
24.4.13 10:15

@gorina aha,já jsem si to myslela..takže radši vezmu i děti a uděláme si výlet, at tam nejedeme úplně zbytečně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
24.4.13 10:26

Kamaradka rika, ze bere prodavat i svoje co nosi  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
24.4.13 10:28
@gorina píše:
Kamaradka rika, ze bere prodavat i svoje co nosi :D
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.4.13 10:55

Já chodím do Hrabůvky, a koukám zatím po menších věcech, ale bývají i ty školkové..na černou louku se nechystám, pač to ta bude davovka si myslim :mrgreen: ale větší plocha´=větší nabídka..pak můžeš písnout jak to tam vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
24.4.13 11:01
@verrru píše:
Já chodím do Hrabůvky, a koukám zatím po menších věcech, ale bývají i ty školkové..na černou louku se nechystám, pač to ta bude davovka si myslim :mrgreen: ale větší plocha´=větší nabídka..pak můžeš písnout jak to tam vypadalo

já právě ještě nikdy nikde nebyla..tak jsem si říkala, že na cerné louce bude větší nabídka..ale asi nebude :lol: tak pojedeme s dětma do zoo :lol: určitě pak písnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.4.13 12:43

Já musím říct, že jsem chodila docela pravidelně od prckova narození a vždycky super. Bylo tam sice více věcí na holčičky než na chlapečky, ale s tím už jsem smířená, je to tak všude…
Teď jsem byla naposledy v březnu (v Hrabůvce) a na mého dvouleťáka tam měla věci jen jedna maminka a to ještě bylo oblečení spíš na lítačku než na normální nošení :( Já jsem z toho hodně zklamaná. Navíc se tam musí platit ještě vstupné, což dříve nebývalo, takže já už tam od té doby nebyla a spíš procházím bazárky a sekáče tady v okolí.
Na ten velký bazárek na Černé louce vídám docela hodně reklam, takže si myslím, že tam toho oblečení bude více a pokud budeme v OV, asi se taky zajdeme mrknout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
24.4.13 12:47

@MrsDuck v Hrabůvce se platí vstupné? 8o kolik? já tam chtěla jít 25.5 do ktria..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.4.13 13:44

@syselinka Ahojky, platí se 20 kč vstup. Taky mě to dost překvapilo…A k dotazu zakladatelky - před měsícem jsem tam nalákala kámošku co má 5ti letého kluka a byla zklamaná. Mají tam fakt spíše miminkovské a batolecí oblečky. Řekla bych tak do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.4.13 13:59

Ale tak vstupné se tam platí víc než rok.. a ono záleží na koho člověk natrefí, někdy tam není nic, někdy super kousky, jak sekáč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.4.13 14:11

@syselinka Jojo, jak píše Syselinka, platí se dvacka na osobu.
Není to nijak závratná částka, ale když jsem tam šla před rokem, zaplatila 20,– vstupné a nakoupila třeba za 500,– oblečení, bylo to v pohodě, vyplatilo se mi to a nějaká dvacka vůbec nehrála roli ;). Ale když jsem tam byla naposledy, zaplatila jsem 20,– za vstup (+ dalších 20,– za babičku), obešla všechny stolky za 5 minut a tím pádem jsem zaplatila 20 Kč za nic… To už zas tak super není.
Prostě na prcky se tam nakoupit dá a je tam super výběr, ale na ty větší se to už tak moc nevyplatí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
24.4.13 19:54

@renule2 @MrsDuck takže myslíte, že tam nemá ani cenu jezdit? máme sice ještě 20-ti měsíčního prcka, ale ten má po bráškovi oblečení spoustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.4.13 20:05

@pavlasu tak leží jak to máte daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
24.4.13 20:12
@verrru píše:
@pavlasu tak leží jak to máte daleko :lol:

25 km.. no, prostě oslavíme první výročí svatby nákupem na bazaru a návštěvou ZOO:-) doufám, že v neděli nebude moc velká zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák