Která OC v Praze navštěvujete nejraději?

4885
21.4.13 12:38

Která OC v Praze navštěvujete nejraději?

Já osobně Chodov, kámoška Smíchov a sestra Palladium.
Jen zvědavá otázka :D.
Jak dlouho tam asi pobudete a samy?
Já nejraději sama, projdu nejdřív butiky, pak dám kafe a něco dobrého a pak jdu nakoupit jídlo a jiné nezbytnosti.
Někdy s dětma a to pak plánujeme oběd tam.
Manžel to nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
21.4.13 12:40

@Lenka002 já miluju arkády pankrác :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
21.4.13 12:41

@syselinka Ty jsou taky fajn a hned u metra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.4.13 12:46

Letňany jsem milovala, teď s malou je to peklo :mrgreen: docela se mi zalíbil i teď černý most ale ještě jsem si to tam neprošla sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.4.13 12:47

Palladium, Smíchov, ty mám nejblíž. Nebo jen tak celkově Příkopy, aspoň se člověk trochu projde venku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.4.13 12:47

Nejblíž máme Arkády, tak tam. Rádi ještě jezdíme do Letňan, Palladia.. V každém mě něco zaujme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
21.4.13 12:57

Já moc OC nemusím, nakupování mě taky moc nebaví, ale když už musím, tak se mi líbí Smíchov (hlavně protože se v něm vyznám :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 12:57

Letňany. mám je nejblíž. ale chodím tam vysloveně jen nakoupit. žádné procházky tam nepořádám. Palladiu a Kotvu nesnáším. s kočárkem to tam je na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.4.13 13:20

Teď nově otevření CČM - Centrum Černý most :palec: Je tam spoustu míst, kde se děti zabaví a já v klidu posedím u kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.4.13 13:23

Asi Chodov, nemám ráda taková ta otevřená OC, co maj uvnitř „díru“, mám z toho pak závrať. A moc jich neznám, Chodov mám nejblíž. Smíchov a Palladium maj díru, ještě je nějaké OC nahoře na Vinohradech, nevím, jak se jmenuje, to má též díru a nikdy jsem nebyla schopná se tam vyznat v číslování pater, takže jsem vždy jezdila nahoru dolu jak dežo :zed:

Pokud jdu sama (což bylo naposled někdy před půlrokem), tak si dám nejdřív nějaký kafčo v tchibu, případně něco malýho, očíhnu výlohy, zatímco to piju a jím, jestli tam má vůbec smysl lízt nebo jestli ten obchod zrovna vyklopil kolekci, která mě neoslovuje, po hadrech, botách, knihách si jdu dát nahoru nějakou baštu fastfooďáckou a pak případně nakoupím normální jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
21.4.13 13:30

@serratia Co je tam kde Pro deti? Mam to blizko, ale jeste jsem to tam neprosla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.4.13 13:31

Chodov, mám ho hned u nosu. Ale „výlety“ tam nepořádám, nevydržím courat po obchodech. Takže jdu konkrétně do těch obchodů, odkud něco potřebuju, a když to tam nemají, tak si zoufám :-) Na jídlo tam jdu občas s holkama z práce, kanceláře máme taky tam poblíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.4.13 13:35

Já mám nejblíž Chodov, dvě stanice metrem, tak jezdím nejčastějš tam a někdy ještě i na Arkády. Nejdřív obejdu obchody cco kde maj, pak si někde sednu na kafe nebo na jídlo a jdu nakoupit do potravin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.4.13 13:40

Zličín, mám ho blízko ;) Když jedu do centra, tak nejradši chodím do OC na Anděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.4.13 13:57

Nejsem s Prahy ale od HK. Jednou za čas vyzážíme na nákupy s kámoškou a jezdíme do Letňan. Teď jsme se byli podívat i na Černém mostě a taky to tam bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák