Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den chtěla bych se zeptat obědnává někdo na spordirectu? ke komu bych se mohla přidat mam par lidí co by si taky chtělo obědnat. Díky za odpovědi
Ahoj, já tam koukala tak měsíc zpátky, taky bych vybrala, ale nemám nikoho na dovoz a samotné se mi to nevyplatí… Tak bych se i ráda přidala ![]()
Si to objednejte sami přes jejich stránky, zaregistrujete se, vyberete věci, zaplatíte hned při objednáni, poštovné je cca 15liber(450kč), do 14 dnů to dojde. Taky odtamtuď objednávám ![]()
Ja tam obcas objednavam a prijde, ze postovne neni tak dramaticke, ne? Nez to nejak kombinovat, preposilat nekomu penize, pak preposilat zbozi? A jeste verit, ze nekdo nepodvede nebo se na to nevykasle ![]()
Ahoj, pokud to nemate moc z ruky, Sportdirect ma prodejnu na Zličíne ![]()
Ahoj holky, ja objednavam docela casto. Chystam se cca za 14 dni delat objednavku, tak pokud se budete chtit pridat neni problem. Postovne rozpocitavame a vetsinou je to do 2 liber, prt mame trena i 100 veci v baliku, tak posta se pak navysuje. Klidne pisnete do SZ. Objednavam pro vlastni potrebu i z jinych str, tak neni problem se domluvit.
Pekny den preju ![]()
Ahoj pokud jste někdo z Prahy tak osobně se chystám objednávat příští měsíc klidně se můžeme v objednávce propojit ![]()
Ahoj, poštovný se většinou přizpůsobuje váze nákupu, tak by se to stejně asi nevyplatilo si zboží různě přeposílat. Já objednávala před měsícem a veliká spokojenost. I když poštovné bylo trochu dražší. Stejné věci mají v ČR třeba tady: http://www.hyperoutlet.cz, komu se nechce platit poštovné z UK.
Taky objednávám sama a když s někým tak jen s holkama se kterýma se vídám. Aby se to pak nemuselo posílat. Zkus najít kamarádky co jsou na osobní odběr poblíž a je to. ![]()
@kacudka Je dražší, ale někdy, když chceš jen pár věcí, tak to vyjde levněji než právě s tím poštovným. Ale taky raději objednávám z UK.
@Marry11 píše:
Objednává si holky někdo z marks spencera?
@ivkaaa píše:
Ahoj holky, ja objednavam docela casto. Chystam se cca za 14 dni delat objednavku, tak pokud se budete chtit pridat neni problem. Postovne rozpocitavame a vetsinou je to do 2 liber, prt mame trena i 100 veci v baliku, tak posta se pak navysuje. Klidne pisnete do SZ. Objednavam pro vlastni potrebu i z jinych str, tak neni problem se domluvit.
Pekny den preju
a z jakých jiných stránek např.? ![]()
No z nextu objednat nejde neberou české platební karty z UK a nejde to prostě.
George to nepošlou.
Hm mám pocit že ti to taky do čr nepošlou.
Spencer stojí 15 L do ČR ale při více věcí už nad 50 L mám pcit, se to vyplatí si to kupvoat sama než shánět dodavatele co ti to objedná za jeho libry.
JInde nenakupuji co ty?