Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s touto značkou… I když už je u mě stejně pozdě. V listopadu roku 2012 jsem si koupila 2× podprsenku, a 1 kalhotky, nechala jsem tam 3000 kč. Ke všemu prádlu se chovám naprosto šetrně, mám prací pytlíky. No kalhotky se začaly párat po druhém nošení. Tak jsem si je přišila a ok- neřeším. Ale podprda za 1000, hm to už je jiná kapitola. Začaly se tam krabatit ramínka. ale to jako fest
. a navíc se začala trhat krajka po obvodu.Znak se mi urval už první týden používání. No tak vyprala a odnesla na reklamaci. No přiďte si nebo brnkněte říká prodavačka. Já nevolám to si musíte pohlídat. Říkám no super. Zkouším to za 3 týdny. No dostavte se, ale reklamace není uznána. Dopis, který mi přišel z reklamace mě docela nasral
: Bylo tam psáno, že podprsenka vykazuje známky opotřebení a že jsem si je musela způsobit sama! aha, takže v Triumphu se kupuje prádlo na pověšení do skříně a koukání? U nich už nikdy nic
! Máte s nimi nějaké zkušenosti? Ať už dobré či zlé?
Měla jsem ji 3 měsíce něž jsem ji dala na tu reklamaci… takže asi fakt kvalitní materiál za ty prachy!
@MiskaKosa mám zkušenosti a jen ty dobré, prsenky drží a nic se nepáře a nehne, jasný že časem se operou, ale drží. Nepoužívám ani žádné pytlíky, normálně to prdnu do pračky s prádlem ![]()
@K.Black píše:
@MiskaKosa mám zkušenosti a jen ty dobré, prsenky drží a nic se nepáře a nehne, jasný že časem se operou, ale drží. Nepoužívám ani žádné pytlíky, normálně to prdnu do pračky s prádlem
Tak buď jsem měla prostě špatný kus, nebo nevím… jelikož já se tak o všechno prádlo starám, abych ho měla hezký… zvlášť když není zrovna nejlevnější ![]()
Já mám tedy jen dobré zkušenosti, dlouhá výdrž, nevytahují se, mám odtud i kojící a spokojenost
Ale vyřešení reklamace je fakt na pěst ![]()
Tak to jsem měla asi štěstí… mám od nich celkem 4. podprsenku za život. Ty 3 vydrželi roky, ta 4. je nová, tak uvidíme…
Zkušenosti mám s jejich podprdama a plavkama, výborné. A to se k nim nechovám ani zvlášť šetrně (je fakt, že jsou krajkové jen decentně). S reklamací zkušenost nemám, ale určitě by si mohli dovolit vstřícnější postoj…
Ja z tama mam dve potprdy uz 4roky a peru je normalne s pradle a susim v susicce a jsou porad jako nove ![]()
Tak to já bych si je ani netroufla dát do sušičky. a i když je suším na sušáku tak opatrně, aby se mi třeba nepokrčil košíček či tak něco
Neperu je ani aviváži jak mi doporučovali při nákupu
![]()
AHojky, jelikož mám veliké prsa 85F, tak jedině triumf, s tím, že jedna vyjde okolo litru, ale mám je třeba 4 roky. NIc jsem nemusela reklamovat. Jediné co ted mám novou tak prý se nemá prát s aviváží, že se vytahují a nesuším v sušičce. Mám od Vánoc a zatím bez problému a to ji nosím skoro pořád.
@MiskaKosa píše:
Tak to já bych si je ani netroufla dát do sušičky. a i když je suším na sušáku tak opatrně, aby se mi třeba nepokrčil košíček či tak něcoNeperu je ani aviváži jak mi doporučovali při nákupu
![]()
![]()
![]()
![]()
možná se s nima moc crcáš, já to fakt švihnu do pračky s jiným prádlem a hotovo ![]()
Já maximální spokojenost, vydrží několik let a stále drží tvar.Peru taky v saccich na praní a bez avivaze.