HTC, nebo Nokia?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
16.4.13 12:49

htc nebo nokia

Holky prosím vás rozhoduji mezi telefonem htc desire x a nokií lumia 800.
Pokud někdo tyto vlastníte, napiště jak jste spokojené, nebo naopak.
Důležité je pro mě aplikace whatsApp, potom dobré fotky a okamžité sdílení na facebook a občas si ráda stahnu nějakou hru, př. logo quiz, farm story…
Budu ráda za jakoukoliv radu, děkuju Marika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.4.13 12:52

Ahoj, osobní zkušenost s L800 nemám, ale mám taky Nokiu a můžu ti říct, že další telefon bude cokoli jinýho než právě Nokia. Prostě ty telefony mi přijdou už těžce zastaralý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
16.4.13 12:59

Mnažel si koupil Nokii s tím, že na ní není co zkazit - chyba, je to sráč (nyní už vyhozený a nahrazený HTC).. J8 nedám dopustit na Samsung :oops: Bohužel s tvými konkrétními zkušenost nemám tak neporadím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.4.13 13:00

Ja taky uplne neporadim, ale uderilo me to do oci - zrovna se pokousim zprovozit na svoji Nokii (5230) cokoli, s cim by se dal provozovat geocaching a nadavam jak spacek, ze jsem si zas poridila nejakou mrtvou technologii (jeste ma Symbian, mam ji dva roky) :lol: Priste jdu rozhodne do Androida, na ty existuje vsecko… Vim, ze Nokie jsou ted sprazene s Microsoftem, ale neverim, ze by Androida vytlacili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.4.13 13:01

Pročti si recenze a kup si, co ti bude vyhovovat. Mně vyhovuje android, proto mám LG, ale manžel jede v HTC už roky a je spokojenej. Kamarád skalní nokiák vzal do ruky HTC a nokia šla. To je prostě jenom na tobě. Já bych šla zase do LG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarikaD@email.cz
16.4.13 13:01

A jaké přesně nokie máte? Manžel měl taky nokii se symbianem a byla to hrůza. Ale třeba ty s operačním systémem windows nebudou špatný…do zítra se musím rozhodnout, tak jsem zvědavá, co vyberu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14110
16.4.13 13:06

Nokia je super v té talčítkové sérii, v chytrých telefonech už ji dávno předhonil htc, pokud vybíráš z těhto dvou, tak určitě htc,, ale samsung už je sdneska mnohem lepší než htc :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
16.4.13 13:06

Za mě HTC, nemám mu co vytknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
16.4.13 13:32

Porovnej si je tady:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?…

Za mě osobně vedou nokie, ale nemůžu to posoudit zcela relevantně. Jen vím, že za dobu, kdy já mám Nokii už 3 roky, tak ségra má už třetí HTC :think:. Ale podotýkám, že já zatím moc nevyužívám různé aplikace…
Jen tedy, z těch tebou uvedených typů bych si asi nevybrala ani jeden… Jsou i lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
16.4.13 13:39
@MarikaD@email.cz píše:
A jaké přesně nokie máte? Manžel měl taky nokii se symbianem a byla to hrůza. Ale třeba ty s operačním systémem windows nebudou špatný…do zítra se musím rozhodnout, tak jsem zvědavá, co vyberu :potlesk:

Já když si teď kupovala telefon, tak mě nezávisle na sobě hodně lidí od windowsu odrazovalo, to není výhra, zlatej android. Zakladatelko mám HTC derice C a jsem spokojená. Nokii jsem zkoušela a nelíbila se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.4.13 13:58

Ahojky, já bych byla rozhodně pro HTC s Androidem :) To uživatelské prostředí HTC, Touchwiz je super, příjemné, dobře ovladatelné :palec: Podporuje i Flash player. Já jsem měla HTC wildfire S a byla jsem spokojená, teď jsem se rozhodovala mezi Samsung galaxy s3 mini a právě HTC desire x, no vyhrál to Samsung, ale to HTC předtím mi přirostlo k srdci víc… Rozhodně mělo lepší foťák :)
Nokia je již za Zenitem, i výběr aplikací pro Android je větší, systém vychytanější… :nevim: Každý koho znám a má Nokii, tak jen nadává… :lol: Tak šťastnou ruku :kytka:

Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
16.4.13 14:01

Jsem pro HTC, mám sice Wildfire S, ne Desire, ale ten znám taky a můžu doporučit oba dva :palec:

• Citovat
  • Upravit
4466
16.4.13 14:57

V dnešní době Nokii opravdu ne.
edit: a s windowsem už tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
didcikk
16.4.13 15:36

Htc

• Citovat
  • Upravit
337
16.4.13 15:53

Tak v první řadě bych se zaměřila na operační systém. A já jsem pro Android (HTC), windows mobile nejsou až tak rozšířený a hlavně se mi to vůbec nelíbí, dlaždice a písmena jak pro důchodce. Navíc to jak začíná nějaké slovo a musí se přejet na další stránku aby se to dočetlo, vůbec se mi to nelíbí. Jen vzhledově se mi víc líbí Nokie. Lumie jsou fakt pěkný, škoda těch windowsů, ale někomu třeba vyhovují, nevím. Nokie je o něco menší, ale ovládání bude u obou v pohodě. Osobně bych si vybrala HTC. Ale kdyby šlo čistě o mě tak bych asi nešla ani do jednoho z těchto dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák