Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Když kouknu na heureku na nějaký „normální“ obchod, tak cena je 6.500kč, tak bych si připlatila 1000kč a koupila si samsung galaxy s3 mini. I když chápu že 1000 není zase tak malá částka.
Samsung se s mobily rozjel a vybrala bych si od nich.
Líbí se mi taky Huawei a jsou levný.
Nokii s windows nebo symbianem neee. Tchán měl a vyhodil, teda napřed u ní půl roku nadával, že nic nefunguje, s ničím se nespojí, nic nestáhne a nakonec letěla. Já mám HTC wildfire s a jsem maximálně spokojená a android je prostě android.
Nokii s windows nebo symbianem neee. Tchán měl a vyhodil, teda napřed u ní půl roku nadával, že nic nefunguje, s ničím se nespojí, nic nestáhne a nakonec letěla. Já mám HTC wildfire s a jsem maximálně spokojená a android je prostě android.
Pokud chceš mobil, kde bude Google Play, doporučuji HTC. Je to totiž Android, kdežto Lumia může být buď Symbian Belle či Windows. Já vlastním Nokii 700. Je to Symbian, ale jsem naprosto spokojená
Dokonce i teď píšu z mobilu a naprostá pohoda! Teď chodím na EMM více přes mob, než Pc, takže záleží, k čemu všemu chceš mobil využívat ![]()
@kklarysek píše:
Když kouknu na heureku na nějaký „normální“ obchod, tak cena je 6.500kč, tak bych si připlatila 1000kč a koupila si samsung galaxy s3 mini. I když chápu že 1000 není zase tak malá částka.
Samsung se s mobily rozjel a vybrala bych si od nich.
Líbí se mi taky Huawei a jsou levný.
Já jsem z SG3 mini trochu zklamaná- nepodporuje Flash player, takže polovina videí z internetu nelze přehrát, foťák nic moc (i Wildfire S měl lepší), gorilla glass po 3 měsících poškrábané (a s klíčema ho rozhodně nenosím), strašně žravá baterie, chybí notifikační dioda a automatická regulace jasu a chybí mi Touchwiz
Ale tak žádný telefon není dokonalý ale za ty prachy… By měl být
![]()
Huawei jsou opravdu fajn a nejsou předražení ![]()
Tak za mě ani jedno, já ujíždím na LG a jsem naprosto spokojená. Ale kdybych měla volit jen mezi těma dvouma, tak HTC, Nokia má nejlepší léta za sebou
Příspěvek upraven 16.04.13 v 21:54
Nokia je v prdeli, do tej by som už nešla..tá má svoje roky zza sebou..a skus juknut na HTC one..:-)
S tema flash videama, tak neni chyba na strane mobilu, ale androidu. Android podporuje videa jen do urciteho cisla (ted nevim, jak to vyjadrit
), takze je jedno jaky mobil budes mit, ale vnitrnostma mi gs3 mini prijde nejlepsi. Urcite bych sla do androidu (udelej si ucet na gmail).
Máte tu někdo zkušenost z HTC one V? Já přemýšlám, že bych si ho koupila, ale nevím ![]()