HTC, nebo Nokia?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
16.4.13 15:57

Když kouknu na heureku na nějaký „normální“ obchod, tak cena je 6.500kč, tak bych si připlatila 1000kč a koupila si samsung galaxy s3 mini. I když chápu že 1000 není zase tak malá částka.
Samsung se s mobily rozjel a vybrala bych si od nich.
Líbí se mi taky Huawei a jsou levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.4.13 18:53

Nokii s windows nebo symbianem neee. Tchán měl a vyhodil, teda napřed u ní půl roku nadával, že nic nefunguje, s ničím se nespojí, nic nestáhne a nakonec letěla. Já mám HTC wildfire s a jsem maximálně spokojená a android je prostě android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.4.13 18:54

Nokii s windows nebo symbianem neee. Tchán měl a vyhodil, teda napřed u ní půl roku nadával, že nic nefunguje, s ničím se nespojí, nic nestáhne a nakonec letěla. Já mám HTC wildfire s a jsem maximálně spokojená a android je prostě android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
16.4.13 19:10

Pokud chceš mobil, kde bude Google Play, doporučuji HTC. Je to totiž Android, kdežto Lumia může být buď Symbian Belle či Windows. Já vlastním Nokii 700. Je to Symbian, ale jsem naprosto spokojená :) Dokonce i teď píšu z mobilu a naprostá pohoda! Teď chodím na EMM více přes mob, než Pc, takže záleží, k čemu všemu chceš mobil využívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.4.13 19:53
@kklarysek píše:
Když kouknu na heureku na nějaký „normální“ obchod, tak cena je 6.500kč, tak bych si připlatila 1000kč a koupila si samsung galaxy s3 mini. I když chápu že 1000 není zase tak malá částka.
Samsung se s mobily rozjel a vybrala bych si od nich.
Líbí se mi taky Huawei a jsou levný.

Já jsem z SG3 mini trochu zklamaná- nepodporuje Flash player, takže polovina videí z internetu nelze přehrát, foťák nic moc (i Wildfire S měl lepší), gorilla glass po 3 měsících poškrábané (a s klíčema ho rozhodně nenosím), strašně žravá baterie, chybí notifikační dioda a automatická regulace jasu a chybí mi Touchwiz :( Ale tak žádný telefon není dokonalý ale za ty prachy… By měl být :mrgreen: ;)
Huawei jsou opravdu fajn a nejsou předražení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
16.4.13 19:56

Tak za mě ani jedno, já ujíždím na LG a jsem naprosto spokojená. Ale kdybych měla volit jen mezi těma dvouma, tak HTC, Nokia má nejlepší léta za sebou

Příspěvek upraven 16.04.13 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.4.13 21:26

Nokia je v prdeli, do tej by som už nešla..tá má svoje roky zza sebou..a skus juknut na HTC one..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
16.4.13 21:38

S tema flash videama, tak neni chyba na strane mobilu, ale androidu. Android podporuje videa jen do urciteho cisla (ted nevim, jak to vyjadrit :D), takze je jedno jaky mobil budes mit, ale vnitrnostma mi gs3 mini prijde nejlepsi. Urcite bych sla do androidu (udelej si ucet na gmail).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.6.13 15:06

Máte tu někdo zkušenost z HTC one V? Já přemýšlám, že bych si ho koupila, ale nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák