Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den všem,
chtěla bych poprosit brňačky, kde v Brně najdu dobrý obchod s plavkami (kvalitní plavky, velký výběr)? Sháním tankiny, ale v Brně jsem krátce, tak se tady nevyznám.
Díky.
Ahoj, nejvíc plavek co jsem kdy viděla mají v obchodě přímo u bazénu za Lužánkami /za BobyCentrem/, nechce se mi hledat jak se jmenuje. ale bacha, kvalitní materiály, nic levného.
@smutnalucy - Ahoj, já se připojuji také k tomuto obchodu přímo v areálu Lužánek. Obrovský výběr sportovních plavek, jednodílných, dvoudílných. Je fakt, že ceny jsou tam vysoké, ale kvalita něco neskutečného. Když jsem studovala VŠ, tak jsem si tam koupila za 2500,– Kč (pro mě tehdy- i dnes- nehorázné peníze, ale potřebovala jsem celokrytá záda a speciální materiál) plavky Speedo z materiálu, co byl ten rok novinka na olympiádě
Plavky mi vydržely neuvěřitelných 5 let (2 x cca hodina v bazénu, přes léto téměř denní využijí, 2 x moře)bez jakékoliv změny tvaru, vydrolování atd…
Záleží, kolik chceš investovat - tankiny určitě dělá i český Litex, ten má obchod v Alfa-pasáži (přímo v centru), na Cejlu je pak obchod českého výrobce Timo - tam chodím ráda pro prádlo… ![]()
Jj, já jsem tam kdysi koupila celo plavky za 2.200,– /měla jsem velkou krizi, chtěla utrácet/ jsou to pro mě také nehorázné peníze, bohužel to bylo před 2 těhu a myslím že už do nich nikdy nezhubnu, tak je budu muset prodat za setinu ceny i když jsou skoro nové ![]()
jinak v tomto obchodě se i zkouší, což myslím není až tak obvyklé.
Ahoj, oživuji diskuzi…
mám rychlý dotaz - prosím vás, kde se dají v centru Brna koupit hezké a hlavně cenově přijatelné (max. 700 Kč) jednodílné plavky?? Jenom v tom obchodě Litex v Alfa pasáži? nebo ještě někde jinde? Vůbec nemám tušení… Viděla jsem v Centrumu - 1 600 Kč - to je pro mě moc peněz.. ![]()
@Gerberka V centru tedy nevím, ale zajela bych si do decathlon popřípadě Sportsdirect, pokud tě limituje cena. Tam mají pěkné a za tu cenu seženeš. Nebo se kouknout do CaA, HaM, jinak asi neporadím..
ahoj, děkuju za radu. Kde je ten Sportsdirect a Decathlon? To je někde v Olympii nebo kde? vůbec tyto obchody neznám…děkuju
@Gerberka Decathlon je naproti olympie- myslím, že bez auta to bude problém. Nevím jak s cenami, ale v centru mi přijde celkem velký výběr plavek- litex i druhý obchod v alfa pasáži mají nespočet modelů. Něco nejspíš bude i v lindexu, HM, CA a ve Vankovce.
Já si koupila v pátek v lindexu, jinak mají i v CaA a Hm, záleží jakou velikost hledáš.
Edit: koupila jsem si dvojdílný, ale měli tam i jednodílný)
Holky děkuju za tipy, asi si vyberu v té Alfě pasáži…záleží, jak mi padnou, no…dosud jsem měla od vietnamců ![]()