Ostrava - Avízo bazar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
24.4.13 20:43

@pavlasu Já myslím, že ten nedělní by měl být větší než ty, co bývaly dosud. Pokud vím, tak je to první takový veliký, má více prodejních míst, je na něj více reklam, dokonce i s nějakým programem pro děti :palec: Takže pokud do OVy pojedete, klidně tam sjeďte ;) Jak jsem psala - pokud budu v OV a nepojedeme pryč, tak tam taky půjdeme mrknout.
Ty klasické do K-tria v Hrabůvce bych Vám nedoporučila :oops: Ale tenhle zkuste ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.4.13 21:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
29.4.13 20:09

Tak jsme tam byli.. byla tam spousta oblečení.. většinou pro malé holčičky.. ale našli jsme i pro větší, ale to bylo většinou nové oblečení.. takže já jsem spokojená, nekoupila jsem sice všechno, co jsem chtěla.. ale koupila jsem toho dost.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
29.4.13 20:40

Ja prodala az na par veci uplne vse. Takze taky spokojena.Za vydelek jsem tam koupila hned Tygrovi kolo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
29.4.13 21:19
@gorina píše:
Ja prodala az na par veci uplne vse. Takze taky spokojena.Za vydelek jsem tam koupila hned Tygrovi kolo :lol:.

a prodávala jsi oblečení pro malou holčičku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
30.4.13 18:38

Nene pro kluka, par oblecek pro holcicky jsem tam mely, ale to mela kamoska od jeji kamosky ktera se toho chtela zbavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák