Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to vím že mám nos ale tady šlo spíš o to že ho vidím treba ze strany nebo když se podívám očima dolů tak jakoby tu špičku nebo tak. Možná jsem si to nikdy neuvedomovala ![]()
@Anonymní píše:
No tak to vím že mám nos ale tady šlo spíš o to že ho vidím treba ze strany nebo když se podívám očima dolů tak jakoby tu špičku nebo tak. Možná jsem si to nikdy neuvedomovala
Kdyby se ti tak hodnne zvětšil nos, tak by sis toho všimla nejen ty, ale i tvoje okolí
. Klid, nech nos nosem být. Lepší se rýpat třeba v hlíně než v hlavě.
@Janli no pockej, oni se ti doktori na orl nebudou moc smat, az tam prijde polovina epipi, ze si vidi nos ![]()
@Anonymní píše:
No tak to vím že mám nos ale tady šlo spíš o to že ho vidím treba ze strany nebo když se podívám očima dolů tak jakoby tu špičku nebo tak. Možná jsem si to nikdy neuvedomovala
To já vidím teď taky tak, když se na to soustředím, a víc levou stranu než pravou. To sis toho si předtím akorát nevšimla…To bys musela být bez nosu, abys nic neviděla…
Doufám, že na tuhle diskuzi zapomenu, nebo mi to sledování zůstane:)
@Konnny píše:
To já vidím teď taky tak, když se na to soustředím, a víc levou stranu než pravou. To sis toho si předtím akorát nevšimla…To bys musela být bez nosu, abys nic neviděla…
Doufám, že na tuhle diskuzi zapomenu, nebo mi to sledování zůstane:)
Je to vysoce nakažlivé, že?
To si musím zapamatovat a každého tím rozhodim