Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyžtak zajdi na oční, jestli se ti nerozjíždí nějaká vada, lehké šilhání nebo tak něco. Aby se to případně upravilo hned v začátku.
Maximálně tě doktor uklidní, že je všechno v cajku.
Příspěvek upraven 19.01.20 v 10:35
@Bubla Bůčková píše:Že jo? Že já to četla
Taky ho vidím. Teď co to čtu, tak mnohem víc. Díky moc!
@Bubla Bůčková píše:
Taky ho vidím. Teď co to čtu, tak mnohem víc. Díky moc!
Přesně!
![]()
Tato diskuze by se měla smazat. Teď mi ten nos pořád vadí
řekla jsem to doma a začali ho vidět všichni
![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, je to možná pro zasmání, možná je to problém nevím. Poslední dobou si vidím nos jakoby ze strany pri pohledu rovne prostě všude ho vidím. Dřív jsem to tak neměla nebo nevnímala nevím
Uz si mela nekdy principialne obdobny problem? Jde pouze o psychické nastavení. Obvykle tydle záležitosti nevnímáme, protože je to naší denní součásti. Stejně jako dýchání, mrkani, polykání,… na vsecko se můžeš soustředit a vnímat to. Tedy ano, je to naprosto normální ze si lze vidět nos
.
Zkus se například chvíli soustředit na dech, jiné části těla.
Zní to tady vtipně - my máme nos
. Ale jo, také jsem ho začal vnímat ![]()
@Inah Askal ne neměla jsem nikdy takové problémy ale asi máš pravdu je to jen v hlavě
Já bych teda zašla spíš na ORL. Není možný, že ti vyrostl ten nos? Nejedla jsi poslední dobou nějaký divný jabka? ![]()
@Anonymní píše:
@Janli moc vtipné
Sama píšeš, že je to pro možná pro zasmání… ![]()
Prosím o zachování anonymity, je to možná pro zasmání, možná je to problém nevím. Poslední dobou si vidím nos jakoby ze strany pri pohledu rovne prostě všude ho vidím. Dřív jsem to tak neměla nebo nevnímala nevím