Vnitřní koutek bolí na dotek

66
6.9.17 06:19

vnitřní koutek bolí na dotek

Dobrý den, od včerejška mám citlivý vnitřní koutek oka…vnitřní koutek mam zarudlý…nebolí vůbec, jen když se ho dotknu a je vidět že je oproti druhému koutku mírně oteklý. Co jsem četla, tak ječný zrno i zánět spojivek bolí i bez dotyku. Ale mě jen když se toho místa dotknu, žádné řezání, pálení…nic. Nevíte co by to mohlo být? V sobotu odjíždím na dovolenou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
6.9.17 07:58

1. nedotýkehte se toho - zanášíte tam další možné patogeny.
2. vykapávejte to oftalmoseptonexem.
3. pokud to do tří dnů nepřejde, jděte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.9.17 08:10

Kapat ophtalmoseotonex a neco na vyplach. Pouzivala se borova voda, nevim jestli se pouziva porad. V lekarne poradi. Do trech dnu by to melo prestat. Muze to byt z pruvanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.9.17 08:12

A prodávají ho pořád???já četla na netu že se přestal vyrábět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.9.17 08:21
@veruuuuu píše:
A prodávají ho pořád???já četla na netu že se přestal vyrábět…
myslis ten ophtalmoseptonex? Pred pul rokem jsem ho kupovala tak nevim :) a i kdyby nevyrabeli tak maji neco tomu podobnyho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.17 09:04

Někdy se tak ohlašuje zánět spojivek, při zánětu otékají na spojivce i vývody slzné a mazových žlázek. Zkuste si sehnat v lékárně boraxové oční kapky, které vám uleví. Do oka nesahejte a šetřete ho. Nejlepší mu dělá, když je zavřené a zvlhčuje se za víčkem. Pokud to nepřejde, tak jděte na oční, dostanete kapky s antibiotikem, v současnosti nejčastěji Maxitrol kapky.
Pokud na oční půjdete rovnou, je to to nejlepší, co můžete pro sebe udělat a ušetříte si bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí