Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamaradka ma naramek a ty koralky na nej z Pandory a po dost kratke dobe ji zcernaly, kdyz to reklamovala, rekli ji, ze se na koralky dostala voda pri umyvani ruk (do sprchy sundavala), a ze si to tedy zavinila sama a nevyreklamovali ji to, protoze to pry nema prijit do kontaktu s vodou. Nedokazu si predstavit, ze pri kazdem myti ruk, myslim na to, ze si mam sundat prstynek nebo naramek…
Edit: preklepy ![]()
Příspěvek upraven 17.07.19 v 08:20
@Mamka12 Pokud vyrobce negarantuje bezproblemovy kontakt s beznou vodou a mydlem na myti rukou (nemyslim saponaty), pak nekupovat. Pandora je predrazena, pomer cena/kvalita neni odpovidajici ![]()
Nikdy se mi nestalo, ze by mi prsteny z klenotnictvi cernaly. To dela jen nekvalitni bizuterie.
No pokud nějaký šperk černá je to znamením nekvality nebo jen velmi malé ryzosti.Zde je vidět že Pandora je jen předražený šunt
.. takže pokud za mě mohu doporučit..Nekupovat..Za tu cenu co stojí náramek s pár přívěsky mám briliantový prsten ve zlatě…
Ale pokud to paní prodavačka nedoporučuje…tak bych to prostě nedělala..Navíc může černat např i v létě po kontaktu s potem…a i tak vám reklamaci neuznají, i když fakticky náramek nepříjde do kontaktu s vodou…
Mám prstýnek i náramek a dělám s tím vše od zahrady po koupání a stále je jak nový.
Příspěvek upraven 17.07.19 v 08:41
Mám prstýnek s kamenem podle měsíce narození a valentýnské srdíčko a kromě pobytu v moři jsem je 3 roky nesundala z ruky a jsou stále jako nové, kamínek se stále krásně leskne a to s nima i uklízím apod.. Mám i náušnice (pecky) a ty jsem nesundala ani v moři, nečernají. Náramky mám dva jeden z nich je bez certifikátu (asi Čína), pokud je mám zrovna na ruce, tak se s nimi i sprchuji a jsou oba v pořádku (4 roky staré). Dcery mají obě řetízky, jedné trochu zčernal (ale jí černá občas i zlato), ale po vyčištění vatou na stříbro je zas OK.
V prodejně vždy upozorňují, že se mají tyto šperky sundávat před koupáním, já nesundávám, pouze když měním typově k šatům apod. a opotřebení šperku je minimální ![]()
@cecetka píše:
@Mamka12 Pokud vyrobce negarantuje bezproblemovy kontakt s beznou vodou a mydlem na myti rukou (nemyslim saponaty), pak nekupovat. Pandora je predrazena, pomer cena/kvalita neni odpovidajici
Nikdy se mi nestalo, ze by mi prsteny z klenotnictvi cernaly. To dela jen nekvalitni bizuterie.
Asi tak. Žasnu, že jí to nechtěli reklamovat, to je tedy servis…
Nosim Pandoru běžně, v podstatě ji nesundávám. Ani do bazénu, ani na sport. Zčernala jen jednou, po hodne dlouhé a obtížné túře na horách. V pohodě se dala vyčistit kartáčkem a zubní pastou.
Souhlasím, ze je předražená, ale když mně se prostě líbí, no. ![]()
@Ufinka87 píše:
No pokud nějaký šperk černá je to znamením nekvality nebo jen velmi malé ryzosti.Zde je vidět že Pandora je jen předražený šunt.. takže pokud za mě mohu doporučit..Nekupovat..Za tu cenu co stojí náramek s pár přívěsky mám briliantový prsten ve zlatě…
Ale pokud to paní prodavačka nedoporučuje…tak bych to prostě nedělala..Navíc může černat např i v létě po kontaktu s potem…a i tak vám reklamaci neuznají, i když fakticky náramek nepříjde do kontaktu s vodou…
Nechtěla jsem komentovat protože tady tu rádoby značku uplně nesnáším, ale nedalo mi to. Souhlasím uplně, předražená neoriginální cetka, nic víc ![]()
@Mamka12 píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli tady někdo nemá prstýnek z Pandory a jestli se s nim koupe a spí. Mě paní v obchodě řekla že mi to nedoporučuje že by mohl zčernat.
Děkuju za odpovědi
Me se zase strasne libi sperky od C.Kl.jsou nadherne..
Je to „bižu“, takže ano zčerná. Sundavala bych ho, abych prodloužila dobu bez závady.