Autoškola a nemocenká

1190
16.7.19 19:20

@Pherenike92ahoj tak pokud máš vycházky a doktorka ti dá potvrzení že jsi zdravá a schopna řídit neměl by to být problém. Je jedno co o vycházka h děláš. Si alespoň myslím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
16.7.19 19:27

Ano přesně tak - musí to být v době vycházek a bylo by dobré mít od ošetřujícího lékaře potvrzení, že tvůj stav nebrání tomu dělat autoškolu. Abys měla potvrzení, kdyby v tom začal šťourat zaměstnavatel nebo zdravotní pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.19 19:30

@Prof. Farnsworth vůči tomu úrazu mě vyhodili z práce když jsem potřebovala být týden doma po sundaní dlahy :zed: takže podstatě jsem nezaměstnaná ale nastupovala jsem na kontrolku v ochranné lhůtě. Tak jsem myslela že bych ten čas co nemá co dělat nějak kloudně využila.
jinak děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.7.19 19:30

Pokud máte vycházky tak ano, jinak ne. Když vám nic není, jděte do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.19 20:22

@lucik2011 Jak jsem psala dochazím REHABILITACE které mi koncí az v Říjnu, tak do práce jít nemohu dokud rehabilitace nedokončím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
16.7.19 20:49

Tak dle meho laickeho pohledu, kdyz nejsi schopna chodit do prace, tak Ti ani doktor nemuze napsat, ze jsi zdrava a muzes delat ridicak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16.7.19 20:59

@Tazvesnice no ale když vám fyzicky nic není a jen musíte řádně dokončit zbytek léčby a do práce nemůžete protože pracujete rukama a nesmíte zvedat težke veci je neco jineho než když držite volant a chodite na teorii dle mého tedy
Zítra jdu k lékaři se pozeptat jak to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
16.7.19 21:17

@Pherenike92 pokud vim, tak Te vyhodili :nevim: normalni doktor Ti razitko na zadost o ridicak neda.. a pokud Ti fyzicky nic neni, tak si najdi jinou praci, prestan vyzirat stat a udelej si ridicak pri zamestnani, je to jednoduche :pankac:

• Citovat
  • Upravit
17.7.19 03:12

@Tazvesnice myslíte že když půl roku nemůžete hýbat s palcem protože jste si presekla celou šlachu a pul roku se s tim léčíte a by jste měla opět šlachu plně funkční je to vyžírání státu? Opravdu? Chtěla bych vas vidět v me situaci jak Se ženete do prace s poloviční citlivostí prstu. Do prace jít stále nemohu a pouze jsem se ptala zda je to možné tak mě neoznačujte za vyžirku. Mě fyzicky nic neni jenom mam v hajzlu jeden prst na hlavni ruce jste spokojena? a jelikož pracuji s penězi tak si zkuste delazt bez palce jen se 4 prstma. Jsem zvědavá jak vám to pujde. Opravdu takové chytré lidi jako jste vy co ostatním hrdě tykají a ani je neznají a ještě člověka napadají vážně miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
17.7.19 06:28

@Pherenike92 Během neschopenky můžeš dělat to, co nenarušuje léčbu a vycházky, takže nejlíp bude se domluvit s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
17.7.19 08:11

@Pherenike92 vis co je vtipne? Ze dokazes napsat, ze Ti fyzicky nic neni a pritom je :nevim: a kdyz se do Tebe nekdo opre, tak se hned tady obhajujes, ze vlastne nemuzes delat vubec nic, ale delat si ridicak ano? :roll: a jen tak mimochodem, at je to palec leve nebo prave ruky, tak oba budes na rizeni potrebovat, takze dost pochybuji, ze Te doktor necha na neschopecne a zaroven Ti napise, ze jsi fyzicky zpusobila udelat si ridicaky prukaz.. a uz me nebavis :mavam: ps: tykame si tu vsichni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.7.19 03:52

@Tazvesnice :potlesk: zaprve fyzicky se bere celkový stav daného jedince. To je jakoby jste mi řekla že si nesmím dělat řidičák protože mám špatné koleno nebo astma to taky nejsem fyzicky v poradku 😂 doktor mi dnes řekl že jelikož dokončují léčbu, nebudu tahat nic těžkého a dělal mi vyšetření mohu si nastoupit jelikoz důležitý je zrak sluch a psychika a volant z vysetreni od rehabilitacniho dokazu udrzet bez problemu.
Navic se do vas nikdo neopiral říká se tomu reakce na předešlou odezvu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.19 03:56

@Tazvesnice a ano můžu jej dělat při neschopence, ve vychazkach pokud mi to nebude narusovat rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
19.7.19 19:55

@Pherenike92 no tak to hodne stesti, ovsem ne Tobe ale instruktorovi, ptze to bude fakt vyzivne :roll: fyzicky v poradku pro ridicak nejsi, sama to za chvili uvidis ty hrdinko :zed: a jen tak mimochodem si najdi praci ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová