Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím nevíte, kam volat, abych se spojila s operátorem. Měla jsem total okno na PIN, PUK už samozřejmě nemám a na infolince chce automat číslo pro komunikaci, které jsem si nikdy nezadávala. Funguje teď nějaká nonstop poradna nebo něco? Díky moc!
Zkoušela jsem, ale na lince chce automat to číslo (4-6ti místné) pro komunikaci s operátorem a to já nikdy nenastavovala, tak co teď?
@Hexe píše:
Zkoušela jsem, ale na lince chce automat to číslo (4-6ti místné) pro komunikaci s operátorem a to já nikdy nenastavovala, tak co teď?
jako neznáš svoje heslo?? Buď počkej, až tě vyzve třeba 3× a pak většinou je ten krok přeskočenej a spojí tě to na operátora, nebo zkus jenom #… A nebo pak pro nezákazníky je 800 77 77 77 - tam tě přepojej podle toho, co potřebuješ.
@Jůlinka T. píše:
Zkus 1234 a nebo pin kod
PIN je kód telefonu, to nemá s operátorem vůbec nic společnýho. Oni chtěj kód, kterej si volíš při koupi nové SIM
@Jůlinka T. píše:
Nebo at ti tam nekdo zavola ne?
Kdyby jí tam někdo zavolal tak mu stejně nic neřeknou bez toho kódu. To tak max. na pobočce na základě OP.
A vy jste někdy někam zadávaly nějaké heslo pro komunikaci s operátorem? Vůbec jsem o ničem takovém neměla tušení, když jsem byla u O2, normálně jsem při problémech mluvila s operátory.
Volala jsem i na to delší číslo, volám z jiného telefonu, zkoušela jsem i to 1234.
Mám dost. I ze sebe. Takové okno a zrovna dneska!!!
@Krkael tohle číslo jsem nenašla
já fakt neumím s internetem
a to jsem ještě nezačala pít, už mě přepojují
No zadávala jsem 77 00 77 - co mají pro stávající zákazníky, číslo od @Krkael bylo správné. Takže vyřízeno. Poptali se na informace o platbách za účty, to jsem věděla takže puk poslali.
@Krkael Díky.
@Hexe píše:
No zadávala jsem 77 00 77 - co mají pro stávající zákazníky, číslo od @Krkael bylo správné. Takže vyřízeno. Poptali se na informace o platbách za účty, to jsem věděla takže puk poslali.
@Krkael Díky.
Nz ![]()
@Hexe To co to po Tobě chce je heslo pro komunikaci, zadává se nejčastěji při pořízení cisla. Jestli si ho nepamatuješ, tak tam muže zavolat někdo, kdo zná svoje a operátor Tě pak muže přes ověření(otazky ohledně Tvého cisla, faktury,…) a pak se podivat na PUK. PUK býval i na internet samoobsluze, ale tam to heslo musíš zadat také