Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
musíš mi aktivovaný internet v mobilu. Já využívám internet na den za 17,– a pak se normálně připojíš a přijde ti sice sms, že využíváš internet na den, ale mělo by to být zadarmo. Jestli je to skutečně zadarmo nevím, připojila jsem se jednou a přišla mi tato sms, ale jestli mi to vzalo peníze nevím. Ptala jsem se na vodafonu a prý ta sms příjde, ale peníze to nesežere ![]()
aha, a to musim zavolat na infolinku? To jsem zkoušela totiž a chce to po mě heslo pro vstup, ale kde ho mám vzit, když mám dobijeci kartu a ne paušál…
Mám taky dobíjecí kartu, ale mám i heslo do samoobsluhy, je pravda, že jsem dřív měla paušál a pak přešla na kredit, takže to heslo jsem měla už předtím. Takže ti bohužel neporadím, a co jim zkusit napsat na fb stránce? Tam by ti třeba poradili.
ahojda, asi se ptám jak blb, ale nemám čas plácat se na jejich webovkách a hledat si to, tak se ptám rovnou tu Vás (No spiš jsem i liná
) … Jak je ta akce o vikendu na inet zdarma, jak se to aktivuje? Prče jsem zkusila se prostě připojit a penize mi to sejmulo
Diky za info