Vodafone - tarif super rychlost internetu

18.10.22 21:31

Vodafone - tarif super rychlost internetu

Ahoj,

má někdo tady tento tarif? Je vhodný i místo wifi na práci, aby ta rychlost stačila i na posílání velkoobjemové pošty, śtahování dat atd?
Nejde mě o surfování, ale že bych si udělala hot spot a připojila se pracovník notebookem, kde opravdu potřebuji srovnatelný internet jako mám doma wifi. Tak mě zajímá zda to stačí? Rychlost uvadí 10 Mb/s - nevím, zda je to dostatečné?

děkuji

https://www.vodafone.cz/…ezeny-super/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
19.10.22 00:11

@Levandulová voda a kolik máš doma WiFi? Od toho bych de odpíchla, protože každý bude mít jiné potřeby. Rychlost si změříš např. na stránce adsl.cz. A podle toho bych se zařídila.
Jinak ještě rychlost hodně závisí na síle signálu, takže i když si zaplatíš 5G tak na spoustě míst ti to nepojede… Já mám neomezený internet od Vodafonu už spoustu let a mě osobně hodně vypadává (samsung to dělal každý mobil), ale třeba manžel s iPhonem s tím nemá problém :nevim:
Ale hotspot s tím každopádně jde udělat a fungovat s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.10.22 03:49

Moment…z tvého popisu není jasné co chceš. internet doma který funguje jen doma a dosahu jeho wifi a nebo mobilní internet kdy něco prskneš do USB a nebo nějaké jiné díry v noťasu a máš internet i v Brně na notesu. Tohle jsou všechno zásadní informace které jsi nedodala takže… Ano je to super nabídka…Ne je to nabídka na h0vn0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
19.10.22 03:57

@Levandulová voda Zkoušela jsi doma vypnout wifi a vše řešit jen přes hot spot z mobilu kde je tenhle tarif? Zkus…klidně několik dní a pak budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
19.10.22 04:01

Když píšou 10 reálná rychlost bude tak 4… Takže nic moc, já mám 500 mbs a reálná rychlost tak 380 ale i tak pecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
19.10.22 04:55
@Levandulová voda píše:
Ahoj,

má někdo tady tento tarif? Je vhodný i místo wifi na práci, aby ta rychlost stačila i na posílání velkoobjemové pošty, śtahování dat atd?
Nejde mě o surfování, ale že bych si udělala hot spot a připojila se pracovník notebookem, kde opravdu potřebuji srovnatelný internet jako mám doma wifi. Tak mě zajímá zda to stačí? Rychlost uvadí 10 Mb/s - nevím, zda je to dostatečné?

děkuji

https://www.vodafone.cz/…ezeny-super/

Na 90% bude tento mobilní internet horší než co máš doma šířený přes WiFi. Ale píšeš málo informací, takže nejde přesněji říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.10.22 07:05

@Lykaon ona chce internet v mobilu a když potřebuje, tak si udělá na telefonu hotspot a místo domácí WiFi bude využívat ten tarif z mobilu. Taky to tak používám, když jsem mimo domovskou WiFi a nechci se připojovat k veřejným sítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová