Voděodolný kryt na mobil

613
18.1.23 12:26

Voděodolný kryt na mobil

Ahoj všem, je tady velká koncentrace lidí, tak někdo třeba poradí. Sháním voděodolný kryt na telefon. Mám Huawei p30 pro a ráda bych něco podobného jako se vyrábí na iPhone, ale bohužel jsem takové nenašla, alespoň ne skladem. Nevím jestli se dá spolehnout na takové to obyčejné průsvitné, které se dá koupit všude. Na internetu je toho hodně, ale raději bych osobní zkušenosti, ráda bych aby mi telefon „přežil“. Má tady někdo zkušenost s focením mobilem pod vodou (moře)? Nevím jestli třeba není jednodušší koupit voděodolný fotoaparát, a zase se nabízí otázka, který, aby fotky byly kvalitní a nebyl zbytečně drahý. Děkuji předem za zkušenosti a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
boricmytu
18.1.23 13:03
@thommaska píše:
Ahoj všem, je tady velká koncentrace lidí, tak někdo třeba poradí. Sháním voděodolný kryt na telefon. Mám Huawei p30 pro a ráda bych něco podobného jako se vyrábí na iPhone, ale bohužel jsem takové nenašla, alespoň ne skladem. Nevím jestli se dá spolehnout na takové to obyčejné průsvitné, které se dá koupit všude. Na internetu je toho hodně, ale raději bych osobní zkušenosti, ráda bych aby mi telefon „přežil“. Má tady někdo zkušenost s focením mobilem pod vodou (moře)? Nevím jestli třeba není jednodušší koupit voděodolný fotoaparát, a zase se nabízí otázka, který, aby fotky byly kvalitní a nebyl zbytečně drahý. Děkuji předem za zkušenosti a odpovědi.

Jo funguje to, tím myslím, že funguje ten sáček, není nic jednoduššího, než to objednat, dat do toho suchý kapesník a dát do umyvadla na nějakou dobu a uvidíš sama :)

• Citovat
  • Upravit
3598
18.1.23 18:47

@thommaska proto mám voděodolný telefon. Když ho v práci uspinim vezmu ho klidně do umyvadla už mi ho i přejel náklaďák a furt žije :dance:
Buď budeš mít ultra tenký pádlo které nic nevydrží nebo sice trochu cihlu ale snese hodně a baterku má velkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák