Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@michalka_nov tyto věci fungují přes bluetooth. Tak že je to jedno. Samozřejmě pokud ho telefon má což v dnešní době kromě mobilů pro seniory není problém ![]()
Tak samozřejmé to není, mám Galaxy watch4 a u tech je vyloženě řečeno, že s iPhone nejedou. Takže bych se opaku nedivila.
@TO_IT ale oni s ním jdou, jenom k nim nedoinstaluješ to měření EKG a tlaku, ne?
Jinak si ale myslím že naopak to nepůjde, možná pomocí aplikaci třetích stran a to se mi nezdá moc bezpečné ![]()
@kateka.1 píše:
@TO_IT ale oni s ním jdou, jenom k nim nedoinstaluješ to měření EKG a tlaku, ne?
Jinak si ale myslím že naopak to nepůjde, možná pomocí aplikaci třetích stran a to se mi nezdá moc bezpečné
Nevím, nezkoušela jsem, ale co jsem se dívala tak prý vyloženě nefungují, i Samsung to někde měl napsané, jako nekompatibilní.
Takže dokud to někdo nezkusil, těžko říci ![]()
S pripojenim k produktum Apple ti neporadim, ale ja jsem ten telefon chtela taky, ale odradilo me, ze neni (nebo u nas v UK nebyl) pojistitelny - duvodem je, ze se ten ohyb casto brzy vychechla a nejde pak telefon otevrit uplne na plocho jak na zacatku. A neni to jedna pani povidala - muj kamarad ho ma a ma presne tento problem po par mesicich. Takze i to zvaz. ![]()
@TO_IT píše:
Nevím, nezkoušela jsem, ale co jsem se dívala tak prý vyloženě nefungují, i Samsung to někde měl napsané, jako nekompatibilní.Takže dokud to někdo nezkusil, těžko říci
Se Samsungem vždy nejlépe fungují věci přímo od něj. Příklad? Motorola One Fusion+ a Samsung Galaxy Watch4, teda ne, že by nefungovaly vůbec, ale rozhodně nešly využívat všechny funkce a spolehlivě. Zkušenost mé nejlepší kamarádky. Po zakoupení A52s všechno cajk. Takže za mě je Samsung takový Apple androidího světa ![]()
@Ploskutáček píše:
Se Samsungem vždy nejlépe fungují věci přímo od něj. Příklad? Motorola One Fusion+ a Samsung Galaxy Watch4, teda ne, že by nefungovaly vůbec, ale rozhodně nešly využívat všechny funkce a spolehlivě. Zkušenost mé nejlepší kamarádky. Po zakoupení A52s všechno cajk. Takže za mě je Samsung takový Apple androidího světa
Jj, ale současné Apple telefony jsou na mě stejně moc těžké. Takže si počkám na novou řadu Samsungu (protože ty současné jsou zase neskutečně velké, to by bylo hned na zemi) a trochu v tom z nostalgie hrály roli i ty hodinky, byl to dárek
takžeee, svoji roli pro Samsung to splnilo ![]()
@TO_IT píše:
Jj, ale současné Apple telefony jsou na mě stejně moc těžké. Takže si počkám na novou řadu Samsungu (protože ty současné jsou zase neskutečně velké, to by bylo hned na zemi) a trochu v tom z nostalgie hrály roli i ty hodinky, byl to dárektakžeee, svoji roli pro Samsung to splnilo
Přesně tak to bylo u mé nej kámošky:
Ahoj,
ráda bych si pořídila smartphone Samsung galaxy Z Filip4, ale několik let používám iphone a mám k němu Apple Watch a airpody. Chci se zeptat, zda má někdo zkušenost s tímto telefon a jdou k němu Apple Watch nebo airpody připojit?
Děkuji za odpovědi