Samsung Galaxy Z Flip4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
michalka_nov
6.1.23 23:38

Samsung Galaxy Z Flip4

Ahoj,

ráda bych si pořídila smartphone Samsung galaxy Z Filip4, ale několik let používám iphone a mám k němu Apple Watch a airpody. Chci se zeptat, zda má někdo zkušenost s tímto telefon a jdou k němu Apple Watch nebo airpody připojit?
Děkuji za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.1.23 23:48

Ježiš jasné :D to můžeš připojit k čemukoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
6.1.23 23:59

@michalka_nov tyto věci fungují přes bluetooth. Tak že je to jedno. Samozřejmě pokud ho telefon má což v dnešní době kromě mobilů pro seniory není problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
7.1.23 00:02

Tak samozřejmé to není, mám Galaxy watch4 a u tech je vyloženě řečeno, že s iPhone nejedou. Takže bych se opaku nedivila.

• Citovat
  • Upravit
711
7.1.23 08:26

@TO_IT ale oni s ním jdou, jenom k nim nedoinstaluješ to měření EKG a tlaku, ne?
Jinak si ale myslím že naopak to nepůjde, možná pomocí aplikaci třetích stran a to se mi nezdá moc bezpečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
7.1.23 10:23
@kateka.1 píše:
@TO_IT ale oni s ním jdou, jenom k nim nedoinstaluješ to měření EKG a tlaku, ne?
Jinak si ale myslím že naopak to nepůjde, možná pomocí aplikaci třetích stran a to se mi nezdá moc bezpečné :nevim:

Nevím, nezkoušela jsem, ale co jsem se dívala tak prý vyloženě nefungují, i Samsung to někde měl napsané, jako nekompatibilní.

Takže dokud to někdo nezkusil, těžko říci :)

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.1.23 10:32

S pripojenim k produktum Apple ti neporadim, ale ja jsem ten telefon chtela taky, ale odradilo me, ze neni (nebo u nas v UK nebyl) pojistitelny - duvodem je, ze se ten ohyb casto brzy vychechla a nejde pak telefon otevrit uplne na plocho jak na zacatku. A neni to jedna pani povidala - muj kamarad ho ma a ma presne tento problem po par mesicich. Takze i to zvaz. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11349
7.1.23 10:40
@TO_IT píše:
Nevím, nezkoušela jsem, ale co jsem se dívala tak prý vyloženě nefungují, i Samsung to někde měl napsané, jako nekompatibilní.Takže dokud to někdo nezkusil, těžko říci :)

Se Samsungem vždy nejlépe fungují věci přímo od něj. Příklad? Motorola One Fusion+ a Samsung Galaxy Watch4, teda ne, že by nefungovaly vůbec, ale rozhodně nešly využívat všechny funkce a spolehlivě. Zkušenost mé nejlepší kamarádky. Po zakoupení A52s všechno cajk. Takže za mě je Samsung takový Apple androidího světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
7.1.23 10:46
@Ploskutáček píše:
Se Samsungem vždy nejlépe fungují věci přímo od něj. Příklad? Motorola One Fusion+ a Samsung Galaxy Watch4, teda ne, že by nefungovaly vůbec, ale rozhodně nešly využívat všechny funkce a spolehlivě. Zkušenost mé nejlepší kamarádky. Po zakoupení A52s všechno cajk. Takže za mě je Samsung takový Apple androidího světa :mrgreen:

Jj, ale současné Apple telefony jsou na mě stejně moc těžké. Takže si počkám na novou řadu Samsungu (protože ty současné jsou zase neskutečně velké, to by bylo hned na zemi) a trochu v tom z nostalgie hrály roli i ty hodinky, byl to dárek :mrgreen: takžeee, svoji roli pro Samsung to splnilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11349
7.1.23 11:01
@TO_IT píše:
Jj, ale současné Apple telefony jsou na mě stejně moc těžké. Takže si počkám na novou řadu Samsungu (protože ty současné jsou zase neskutečně velké, to by bylo hned na zemi) a trochu v tom z nostalgie hrály roli i ty hodinky, byl to dárek :mrgreen: takžeee, svoji roli pro Samsung to splnilo :mrgreen:

Přesně tak to bylo u mé nej kámošky:

1. v lednu 2021 mě prosí, jestli bych ji nepomohl vybrat mobil, radím Motorolu
  1. v lednu nebo v únoru 2022 si kupuje Watch4
  1. v dubnu 2022 mi na svatbě její ségry ukazuje manžel nejky, že Motorola udělala v tělocvičně bác, vpravo v horním rohu je pavouček, na funkčnost to nemá vliv
  1. kdybych se prý nudil, ať omrknu Samsungy
  1. k pětiletýmu výročí svatby v červnu 2022 dostává A52s.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák