Poloha telefonu - viditelnost polohy?

Anonymní
26.12.22 10:17

Poloha telefonu - viditelnost polohy?

Mám dotaz, pitomý, ale co už..
Když mám aktivní lokátor v telefonu (manžel vidí kde jsem, já vidím, kde je on a všechna naše zařízení - synův telefon, tablet..), může toto vidět i cizí osoba, která na mě má číslo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21050
26.12.22 10:24

Jak? Přes co? By to měla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 10:27
@Cenarius píše:
Jak? Přes co? By to měla vidět.

Iphone má aplikaci Najít.. tam já vidím svou rodinu.. a ta domácí zařízení.. Je to fajn, když nemůžeme třeba najít tablet, ukáže se, jestli je doma, nebo jsme ho někde zapomněli… a mně jde o to, jestli někdo, kdo má moje telefonní číslo mě může podle té aplikace najít, aniž bych o tom věděla..

• Citovat
  • Upravit
10928
26.12.22 10:29
@Anonymní píše:
Iphone má aplikaci Najít.. tam já vidím svou rodinu.. a ta domácí zařízení.. Je to fajn, když nemůžeme třeba najít tablet, ukáže se, jestli je doma, nebo jsme ho někde zapomněli… a mně jde o to, jestli někdo, kdo má moje telefonní číslo mě může podle té aplikace najít, aniž bych o tom věděla..

Musel by znat tvoje heslo. Nebo by musel mit pristup k tvym zarizenim, poslat si zadost, ze to zarizeni chce sledovat a schvalit si ji u tebe, pak myslim bys nevidela, ze sleduje to zarizeni. :palec: … ale nekdo cizi jen podle cisla ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21050
26.12.22 10:31
@Anonymní píše:

Tak snad znáš postup toho sledování a jestli to někdo cizí může takto aplikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 10:31

@DandátkoP děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.22 10:32

@Cenarius neznám. Jinak bych se neptala.

• Citovat
  • Upravit
21050
26.12.22 10:42
@Anonymní píše:
@Cenarius neznám. Jinak bych se neptala.

Tak někdo to doma nastavoval to sledování :mrgreen: tak se zeptej ho, než nás tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 10:44

@Cenarius ten kdo to nastavoval, tady není.. V pořádku, nejde to, cizí člověk bez kontaktu s mým tel to vidět nemůže a to mi stačí.
Děkuji a krásný sváteční den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16212
26.12.22 11:20
@Anonymní píše:
@Cenarius ten kdo to nastavoval, tady není.. V pořádku, nejde to, cizí člověk bez kontaktu s mým tel to vidět nemůže a to mi stačí.
Děkuji a krásný sváteční den :kytka:

No, když tomu věříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
26.12.22 11:40

Musela bys to povolit ve svem zarizeni. Kazde zarizeni povolujes zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 12:17
@Oudrey píše:
Musela bys to povolit ve svem zarizeni. Kazde zarizeni povolujes zvlast

To ano. Mám to povolené na rodinu. Jde mi o to, když si mě nějaký jiný kontakt vyhledá, zda mě automaticky uvidí (kde jsem), nebo se mě ten telefon zeptá, že ten a ten chce znát mojí polohu a jestli souhlasím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.22 12:27

@Zumpa tak mi to prosím vysvětli..

• Citovat
  • Upravit
1869
26.12.22 12:32
@Anonymní píše:
To ano. Mám to povolené na rodinu. Jde mi o to, když si mě nějaký jiný kontakt vyhledá, zda mě automaticky uvidí (kde jsem), nebo se mě ten telefon zeptá, že ten a ten chce znát mojí polohu a jestli souhlasím..

Ne, neuvidi. Musela bys to napred odsouhlasit a sdilet s nim polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
26.12.22 12:39
@Anonymní píše:
@Zumpa tak mi to prosím vysvětli..

Zumpa nevysvetli nikdy nic, jen my vsichni jsme blbci, ze nezname vsechna tajemstvi, co zna Zumpa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák