Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hele holky a vy si muete dovolit novy pogumovany gate pokazdy, kdyz vam je deti prodrou na kolenach_? mam nechodici batole, to budou tak dvoj gate na mesic.
A kde leze, že se mu tak rychle prodřou? Nešlo by mu třeba koupit na ty kolena nějaký chrániče? Nebo udělat nějaký gumový… Já jsem taky měla dlouho nechodiče, měl taky kalhoty z Tchiba, lezl po zemi, ale neprodřel je. Ale asi zas tak často jsem ho po zemi lézt nenechávala…
Ja nevim, ze tak blbe leze, ale proderavi mi i punchochace doma na linu. venku na asfaltu to bude konecna. chranice klasicke sportovni by asi padaly a pri lezeni vadily.
doufam,. ze uz bude trochu vic chodit, ale mam obavu, ze do leta to zadna slava nebude. je linej.
a ja jsem momentalne naboostrovana, ze jak se udela hezky, budem furt venku -a spotanyho na kocaru ho celej den nenecham.
To je teda divný
Tak bych prostě koupila kus gumy a nějakým lepidlem na ty kalhoty přilepila ![]()
@AnastazieB píše:
To je teda divnýTak bych prostě koupila kus gumy a nějakým lepidlem na ty kalhoty přilepila
no a to ja ta otazka - s jakym lepidlem a jaky kus gumy?
a nevyjde to ve vysledku draz? a proc by guma mela byt zdravejsi nez gumovej nater? urcite by mela horsi vlastnosti, branila by ohybani te laky a na krajich by se urcite chtela odlepit.
Pudli to ti neřeknu… šla bych do Obi nebo Hornbachu a podívala se tam, co tam mají
I když já, ve tvým případě, bych si ušila softshellový kalhoty a na kolena našila třeba 3 vrstvy. To by snad mělo do jara vydržet ![]()
Ale samotný kus gumy určitě nebude tak chemický, jako nátěr (navíc ten nátěr by ty kolena podle mně taky nezvládl), už jen proto, že se nemusí dát stříkat, sama se chytit na látku, být tenká a ohebná… Jenže zas lepidlo, kterým by to šlo přilepit, by asi nic moc pěknýho taky nebylo (třeba Chemopren), navíc ani nevím, jestli by to na těch kalhotech drželo.
@Pudloslava ja mela loni nechodice a neprodrela to teda
, ja mam doma asi troje, vsechno bazar za par euro (neco tchibo, CA, ruzne vystlany).
nebo bych nasila navlek na gumu, to bude asi jedno jaky matros, treba i fleese a po case vyhodit. ![]()