Vodnatý výtok v 21.týdnu

2892
20.4.15 10:48

vodnaty vytok v 21.tydnu

Ahoj holky. Mam dotaz, zda jste taky nekdo mel v tehotenstvi vytok jako ja. Mam vodnaty vytok, takovy belavy, nezapachajici, nesvedi. Ale mam ho tak, ze obcas uplne citim, jak to ze me vyteka a mam mokre kalhotky. Jednou jsembyla v nemocnici na kontrole zda to neni plodovka a test byl negativni a pred tydnem jsem byla u sveho dr a ten me zrcadlama koukal na cipek a ja mela zakaslat a taky pry vse drzi. Ale jsem z toho docela dost nervozni..tak prosim o zkusenosti. Diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
936
20.4.15 10:54

@Prtka : Mám to asi od začátku 2. trimestru. Také je to spíše vodový výtok, bez zápachu, bez problémů. A též cítím, jak někdy vytéká a mám mokré kalhotky. Přesně jak popisuješ. Na gyndě mě prohlížel, dělal stěry a dal mi prý pro jistotu nějaké čípky na 8 dní. Stejně to bylo beze změny a výtok to nezastavilo. Ale při další kontrole se už neptal, tak jsem to už ani neříkala. Četla jsem tady hodně diskuzí, kde holky píší, že to v těhu také mají, tak to asi bude běžné. Miminko je v pořádku, mě také ze všech těch vyšetření, které se v těhotenství podstupují nic neobjevili, tak to nechám plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.4.15 10:56

Je to normální, měla jsem to u všech těhotenství. Je to dáno zvýšeným prokrvením sliznic v těhu. Ke konci jsem to mívala i tak, že toho bylo třeba množství lžíce. Ale plodovka to nikdy nebyla, ta praskla až při porodu..Rodila jsem v termínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
20.4.15 10:59

Já jsem si tohohle výtoku ve všech třech těhotenstvích také užila až až. Kolikrát mě to až vyděsilo, že teče plodovka. Je to nepříjemné ale normální.

• Citovat
  • Upravit
2892
20.4.15 11:01

Me by jako vytok takovy nedesil, ale spis me zarazi, jak je to opravdu ridke jak voda. Taky jsem dostala nejake tbl, i jsem si delala vyplach a stejne nic a vytok mam furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.4.15 11:02

A u predchozich tehotenstvk jsem to nemela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
20.4.15 11:13

U prvniho jsem to mela cele tehotenstvi, jenom jsem letela k dr ze mne tece voda… Bezbarva, tekuta a byl to jnom vytok. Pak jsem se tim vic netrapila, ale je to neprijemne. Takze bud v klidu, tohle je naprosto normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
20.4.15 11:15

@Prtka mám ho pořád, teď ke konci ještě více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.4.15 11:39

Jsem v 7měsíci zhruba ve 4-5 měsíc jsem měla mokro pořád, nosila jsem intimku. Už se mi nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.4.15 11:43

Znam spoustu holek, co vytoky mely, ale hustsi..ja to mam vazne jak vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
20.4.15 11:56
@Prtka píše:
Znam spoustu holek, co vytoky mely, ale hustsi..ja to mam vazne jak vodu.

To mám taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
20.4.15 12:04

Intimka je mou denní kámoškou…bez ní mám uplně mokré kalhotky. Nakup si zásoby…budeš je potřebovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.4.15 12:10

Eny. x a ty jsi z toho v klidu nebo mas taky hruzu zda to neni plodovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 12:25

Já jsem to u druhého těhotenství taky měla skoro od začátku. Nosila jsem každý den intimku. Říkala jsem to dr., ale nikdy mi žádné vyšetření nedělal. Říkal, že dokud to nesvědí, není šedivé nebo výrazně nezapáchá, tak to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
21.4.15 07:48
@Prtka píše:
Eny. x a ty jsi z toho v klidu nebo mas taky hruzu zda to neni plodovka?

Ze zacatku jsem byla na nervy a 4× jsem s tím letěla k Dr.vzdy udělal test a vzdy negativní. Takze pak uz jsem se hodila do klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí