Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lussinka1984 píše:
Aby bylo jasno - já na to mám úplně stejný názor jako většina z vás, ale tatínkovi se moje názory nelíbily, a tak proto jsem založila diskusi a on ted alespoň vidí, že mám pravdu, že batole k PC v žádným případě nepatří!
kup ho ´tatínkovi k vánocům ![]()
@lussinka1984 píše:
Aby bylo jasno - já na to mám úplně stejný názor jako většina z vás, ale tatínkovi se moje názory nelíbily, a tak proto jsem založila diskusi a on ted alespoň vidí, že mám pravdu, že batole k PC v žádným případě nepatří!
Ale taťka si ho koupit může, klíďo ![]()
@lussinka1984 píše:
no, ale když si ho koupí tatínek tak tomu stejně nezabráníš
a já myslím, že si ho koupí, nebo mu ho kup ty
bude mít radost
a na druhou stranu, vůbec neměj nervy že u toho prcek bude, stejně vydrží chvilku.
@K-Black píše:
no, ale když si ho koupí tatínek tak tomu stejně nezabráníša já myslím, že si ho koupí, nebo mu ho kup ty
bude mít radost
a na druhou stranu, vůbec neměj nervy že u toho prcek bude, stejně vydrží chvilku.
Asi tak..Pochybuju že by u toho vydržel půl dne ![]()
@Silwinka87 píše:
Asi tak..Pochybuju že by u toho vydržel půl dne
naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala ![]()
@terinka4444 píše:
naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala
Náhodou to je v poho..Chystáme to koupit příští rok, máme klasický X-box a toto mi přijde super, že u toho děcko nesedí a hýbe se..
@terinka4444 píše:
naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala
náš teď pořád somruje iphona, starší ho na tom naučila a prcek je teda fakt dobrej, já ho tak neovládám ![]()
@K-Black píše:
náš teď pořád somruje iphona, starší ho na tom naučila a prcek je teda fakt dobrej, já ho tak neovládám
Náš malý se mi v mobilu stará o pana Hovínka, já na něj pořád zapomínám.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Náhodou to je v poho..Chystáme to koupit příští rok, máme klasický X-box a toto mi přijde super, že u toho děcko nesedí a hýbe se..
@Silwinka87 píše:
Náš malý se mi v mobilu stará o pana Hovínka, já na něj pořád zapomínám..
@terinka4444 vče¨ra byl úplnk, tak že by to mělo vliv ještě dneska? ![]()
@terinka4444 píše:
všechy do jedné jsmenapsaly, že volant a počítač ne, tak jak jediná tady, jen jsem to napsaly slušně. Jsou erupce na slunci nebo co, že se dneska v každé diskuzi někdo potřebuje hádat?
erupce ne, ale něco se tam děje, tak ses možná trefila do černého
http://www.novinky.cz/…-vymeni.html
@K-Black píše:jj, taky dneska jsem musela koukat jak ho myje
akorát on mu říká brambora
Malý říká,,Musím se o Pouina postajat, ty bys ho nechala umžít ![]()
@atominnka píše:
@terinka4444 vče¨ra byl úplnk, tak že by to mělo vliv ještě dneska?
asi jo, dneska je to fakt děs.