Volant k PC pro batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
18.11.13 21:54
@lussinka1984 píše:
Aby bylo jasno - já na to mám úplně stejný názor jako většina z vás, ale tatínkovi se moje názory nelíbily, a tak proto jsem založila diskusi a on ted alespoň vidí, že mám pravdu, že batole k PC v žádným případě nepatří! :palec:

kup ho ´tatínkovi k vánocům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
18.11.13 21:55
@lussinka1984 píše:
Aby bylo jasno - já na to mám úplně stejný názor jako většina z vás, ale tatínkovi se moje názory nelíbily, a tak proto jsem založila diskusi a on ted alespoň vidí, že mám pravdu, že batole k PC v žádným případě nepatří! :palec:

:palec: Ale taťka si ho koupit může, klíďo :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.11.13 22:05
@lussinka1984 píše:

no, ale když si ho koupí tatínek tak tomu stejně nezabráníš ;) a já myslím, že si ho koupí, nebo mu ho kup ty :think: bude mít radost :palec: a na druhou stranu, vůbec neměj nervy že u toho prcek bude, stejně vydrží chvilku.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
18.11.13 22:07
@K-Black píše:
no, ale když si ho koupí tatínek tak tomu stejně nezabráníš ;) a já myslím, že si ho koupí, nebo mu ho kup ty :think: bude mít radost :palec: a na druhou stranu, vůbec neměj nervy že u toho prcek bude, stejně vydrží chvilku.

Asi tak..Pochybuju že by u toho vydržel půl dne :palec:

• Citovat
  • Upravit
69235
18.11.13 22:10
@Silwinka87 píše:
Asi tak..Pochybuju že by u toho vydržel půl dne :palec:

naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
18.11.13 22:11
@terinka4444 píše:
naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala :lol:

Náhodou to je v poho..Chystáme to koupit příští rok, máme klasický X-box a toto mi přijde super, že u toho děcko nesedí a hýbe se..

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.11.13 22:11
@terinka4444 píše:
naše malá je ale třeba opice, koukala na tu starší, jak hraje hru na kinectu a už tři dny pořád běhá před tu kamerku, máchá rukama, řve na mě a děsně se vzteká, že jí to nechci pustit. Já bych ta batolota nepodceňovala :lol:

náš teď pořád somruje iphona, starší ho na tom naučila a prcek je teda fakt dobrej, já ho tak neovládám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
18.11.13 22:13
@K-Black píše:
náš teď pořád somruje iphona, starší ho na tom naučila a prcek je teda fakt dobrej, já ho tak neovládám :lol:

Náš malý se mi v mobilu stará o pana Hovínka, já na něj pořád zapomínám.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614

@Silwinka87 Nebo 2??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Silwinka87 píše:
Náhodou to je v poho..Chystáme to koupit příští rok, máme klasický X-box a toto mi přijde super, že u toho děcko nesedí a hýbe se..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: předevčírem hrál manžel s decerou takovou dětskou hru, asi hodinu se koulovali se sněžnýma mužíčkama, než je porazili a už dva leze po schodech pozadu a skučí :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.11.13 22:14
@Silwinka87 píše:
Náš malý se mi v mobilu stará o pana Hovínka, já na něj pořád zapomínám.. :lol:
:lol: jj, taky dneska jsem musela koukat jak ho myje :mrgreen: akorát on mu říká brambora :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
22614
18.11.13 22:14

@terinka4444 vče¨ra byl úplnk, tak že by to mělo vliv ještě dneska? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
18.11.13 22:16
@terinka4444 píše:
všechy do jedné jsmenapsaly, že volant a počítač ne, tak jak jediná tady, jen jsem to napsaly slušně. Jsou erupce na slunci nebo co, že se dneska v každé diskuzi někdo potřebuje hádat?

erupce ne, ale něco se tam děje, tak ses možná trefila do černého :mrgreen: http://www.novinky.cz/…-vymeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@K-Black píše: :lol: jj, taky dneska jsem musela koukat jak ho myje :mrgreen: akorát on mu říká brambora :mrgreen:

Malý říká,,Musím se o Pouina postajat, ty bys ho nechala umžít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
@atominnka píše:
@terinka4444 vče¨ra byl úplnk, tak že by to mělo vliv ještě dneska? :think:

asi jo, dneska je to fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek