Samovolně praskl display

3833
13.11.13 23:05

samovolně praskl display

Ahoj,
jdu s dotazem na Vás, zda nemáte někdo zkušenost.
Přítel má od pátku nový telefon. Samsung galaxy s III. Dnes z ničeho nic praskl display. Telefon ležel na stole, nikdo jsme s ním nic nedělali a když ho vzal přítel do ruky, zděsil se, že má prasklý display. Telefon nespadl na zem, nic. Opravdu jen ležel na stole. Máte někdo zkušenost?? Uznají nám reklamaci???
Přikládám fotky. Praskl celý dokola, drolí se + prasklina přes celý disp…
Prosím, případné komentáře o tom že prostě spadl si ponechte. Jsem z toho docela vynervovaná, Kupovala jsem mu ho jako dárek k Vánocům o něco dříve a sama mám SG3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7225
13.11.13 23:09

Jsou tam zvláštní ty popraskané kraje kolem celého displeje (pokud vidím správně) a pokud nespadnul tak se možná mohlo něco stát při přechodu ze zimy do tepla :nevim:

bojím se že v obchodě řeknou že vám to prostě spadlo, ale určitě bych to zkusila protože ty kraje jsou podezřelé ;) (že to nevypadá jak po pádu ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.11.13 23:09

Neuznají. myslím si, že neuznají :nevim: příteli kdysi dávno spadl Iphone 3G a taky to neuznali. Nebudou vám věřit, že se to SAMO… stalo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16365
13.11.13 23:10

@Pesee23 myslim ze to mozne je. Nejake pnuti materialu, ale s reklamaci to bude asi hodne narocne. Pokud bude problem doporucuju resit s sos ochrana spotrebitele nebo i dtest ma infolinku a tam poradi :think: ale treba prekvapi. Prala bych ti to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.11.13 23:10
@Aletheia píše:
Jsou tam zvláštní ty popraskané kraje kolem celého displeje (pokud vidím správně) a pokud nespadnul tak se možná mohlo něco stát při přechodu ze zimy do tepla :nevim:bojím se že v obchodě řeknou že vám to prostě spadlo, ale určitě bych to zkusila protože ty kraje jsou podezřelé ;) (že to nevypadá jak po pádu ;) )

Já jsem na to koukala taky, ale mě to přijde jako po pádu… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7225
13.11.13 23:12
@Nejhodnější píše:
Já jsem na to koukala taky, ale mě to přijde jako po pádu… :think: :nevim:

fakt? :think: mě právě taky prasknul displej po pádu a tohle neměl, prostě jenom tu prasklinu :think: ale je fakt že to byl jiný mobil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.11.13 23:14
@Aletheia píše:
fakt? :think: mě právě taky prasknul displej po pádu a tohle neměl, prostě jenom tu prasklinu :think: ale je fakt že to byl jiný mobil :think:

Segra má taky Samsunga, má tam přesně okolo to co zakladatelka, a má ho necelý rok a reklamace? Má smůlu. Poslali ji s tím někam. Prý za 2500 jí to vymění :nevim:
Ale jí teda spadl na zem…

• Citovat
  • Upravit
7225
13.11.13 23:18
@Nejhodnější píše:
Segra má taky Samsunga, má tam přesně okolo to co zakladatelka, a má ho necelý rok a reklamace? Má smůlu. Poslali ji s tím někam. Prý za 2500 jí to vymění :nevim:
Ale jí teda spadl na zem…

tušila jsem že i kdyby to nespadlo tak to bude problém s nimi vyjednat..

@Pesee23 hele a neshodili to děti, nebo pes a děti to pak zvedly? nebo nějaká jiná alternativa toho jak se to mohlo stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.11.13 23:18

No my máme podobnou zkušenost s galaxy 4. Dopoledne dceři spadl asi z metrové výšky. Manžel ho vzal, nic mu nebylo. Odjel na letiště, pak mi normálně psal. V letadle ho vypnul, po přistání zapnul, zas v pohodě psal. Pak sel nekam do smenarny a musel ho vypnout. Když ho pak vytahl z tašky už ho nezapl, display byl rozsypany. Ale ne to „sklo“ ale krystaly pod nim. :think:
pry to způsobil ten pad. Oprava stala 4.500,– :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.11.13 23:20

Holky, chlap si svítil s fouňou asi 15 min za skříň byla jsem u toho. Vše ok, nespadl mu, nic. Poté ho položil na stůl v obýváku, telefon ok, já tu seděla. Odešel někam asi na půdu, za zhruba 20- 30 min když to vzal do ruky a říká: Mně by zajmalo jak to, že mám prasklej displej. Tak jsem myslela že si dělá pr.el. Když se na mně koukl a věděla jsem, že to sranda není, čekala jsem nějakou menší prasklinku. Když jsem to vzala do ruky a tohle viděla, už se mi chtelo jen a jen brečet.
Opravdu se telefonu nikdo ani nedotkl. Venku s ním nebyl.
Telefon je nový… Kupovala jsem je ani ne před týdnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.11.13 23:22
@Aletheia píše:
tušila jsem že i kdyby to nespadlo tak to bude problém s nimi vyjednat..@Pesee23 hele a neshodili to děti, nebo pes a děti to pak zvedly? nebo nějaká jiná alternativa toho jak se to mohlo stát ;)

Oni jsou na výmluvy zvyklí… :nevim: prostě si myslím, že to nevezmou. I kdyby byl kupovaný dnes ráno :think:

• Citovat
  • Upravit
3833
13.11.13 23:22

@Aletheia Dítě mám dvouleté. Telefon se mu do ruky nedostal. Má na hraní starý Iphone. A navíc Mates seděl celou dobu vedle mně… A sám chlap říkal, že telefon ležel přesně tak jak ho položil a tam kde byl. Je na tohle cimprdlich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.11.13 23:24

@Nejhodnější Je mi to jasné. I s touto možností počítám a proto přemýšlím, že bych případně, kdyby to vyšlo levněji než disp. nechala klidně i udělat znalecký posudek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
13.11.13 23:26

Bojím se, že neuznají :-( Ale věřím Ti, synovi se totéž stalo u tabletu, byla jsem u toho.. Určitě bych to ale nevzdávala předem! můžeš se zkusit poradit na sdružení spotřebitelů, nebo zavolat do D-Testu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.11.13 23:30

To vypadá fakt dibvně, jak kdyby se v tom někdo vrtal nožem. :nevim: Obávám se, že to neuznají, protože takových „Ono Setů“ tam budou mít denně několik.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák