Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nebrat.. nedávno běžel zajímavý dokument o zdravotních potížích lidí co žijí v budovách pod vysílači (mobilní sítě, net) a údajně limity a regule co na to existují řeší jen technické parametry a né vliv na zdraví..
Ten vysílač by byl na zahradě která je od našeho domu vzdálena 0.5 km jo a naproti soused má taky ty talíře vysílače zatím žijem ![]()
Máme to tak doma. Akorat nám přinesli smlouvu se spoustou hlouposti, jako například, ze budou mít k antene umožněn přístup 24 hodin denně (je na střeše rodinného domů, takze to je naprostý nesmysl) a nebo že jim dame klíče od domů atd. Takze si akorát pořádně prectete smlouvu a nebojte se navrhnout úpravy, pokud by tam byla ustanovení, ktera by vas nějak výrazně omezovala.
@Ijaa Děkuju moc, měla jsem strach abychom nenaletěli podvodníkům. Máme ve smlouvě napsáno, že musíme umožnit přístup na zahradu.Co mě spíš děší je bouřka, kdyby nám do toho zasáhl blesk tak to si musí pořešit oni že. Jediné co mě těší, že internet a wifi bude zadarmo, zase něco ušetříme. A platíte za elektřinu víc peněz když je to připojené na centrálu, díky.
Jenom wifi zadarmo na 5 let jo? Tak to je dost směšná odměna. A po těch 5 letech co? Všechno odstraní? Nebo po těch 5 letech budete platit ještě vy jim?? A nějaké věcné břemeno či jak se tomu říká zapsané v katastru náhodou nechtějí?
Příspěvek upraven 31.01.14 v 14:48
@kjhui píše:
Nebrat.. nedávno běžel zajímavý dokument o zdravotních potížích lidí co žijí v budovách pod vysílači (mobilní sítě, net) a údajně limity a regule co na to existují řeší jen technické parametry a né vliv na zdraví..
Nebylo to něco takového?
http://www.youtube.com/watch?…
@meduzza wifi a internet zadarmo, po pěti letech je smlouva vždy na rok, kdy během té doby ji můžeš vypovědět, barák je náš, nemíním ho prodávat je nový běz hypotéky, ta firma nám bude platit ročně jakoby nájemné ale to tu nechci moc rozepisovat.
@Anonymní píše:
@meduzza wifi a internet zadarmo, po pěti letech je smlouva vždy na rok, kdy během té doby ji můžeš vypovědět, barák je náš, nemíním ho prodávat je nový běz hypotéky, ta firma nám bude platit ročně jakoby nájemné ale to tu nechci moc rozepisovat.
Aha ještě nájemné, tak pokud vám to vyhovuje, tak proč ne. Někde to být musí.
Máme nabídku od jedné interntové společnosti, že na našem rodinném domku si dají centrálu internetu. Nabídli nám internet a wifi na 5 let zdarma s tím, že centrála pojede na jejich odečítací hodiny a elektřinu si budou platit. Dneska mi dovezli návrhy smluv a smlouva je přehledná, je to tam všechno napsané, že to máme zdarma a neomezeně. Nevím jestli na to kývnout nebo ne, máte s tím některá z vás zkušenost. Díky.