Tablet - na co ho používáte?

Anonymní
10.11.13 14:04

Tablet - na co ho používáte?

Ahojky všem.

Dostala jsem jako „dárek“ tablet. (Od tchánovců, manžel ho prý nepotřebuje, tak mi ho přenechal. :roll: ). Je to Samsung Galaxy. Vůbec nevím, na co ho mám používat. Tak trochu mi přijde, že ho taky nepotřebuju, mám zrovna nový noťas, který jsme vybírali půl roku, a jsem s ním maximálně spokojená. Ale ten tablet, je to dárek, musíme si ho nechat, a co nejlépe s ním naložit. Nemůžu ho mít neustále u ruky, protože mám dvě děti, a dvouletýho syna zajímá tak moc, že by ho hned nechtěně rozbil. :zed: Takže využití bude spíš na cestách a návštěvách.
Tak se ptám, na co všechno tablet používáte?
Zaujala mě funkce jako čtečka knih. Pak se mi hodí sledovat počasí. Možná sem tam zahrát nějakou hru? Na surfování po internetu to pro mě není, na to mám noťas, kde naťukám vše mnohem rychleji. :nevim: Tak pište. :kytka:

Omlouvám se za anonym, ale nechci veřejně kvůli příbuzným. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krakatice88
10.11.13 14:11

Pokud máš nový notebook, tak ti může být opravdu úplně na nic. Já bych třeba tablet nechtěla ani zadarmo. Nevyužila bych ho ani při cestování, protože na tabletu udělám to samé, co na svém telefonu. Možná ho využiješ pro syna do čekáren nebo auta.

Pokud není šance se ho zbavit (asi ne, tchánovci by se to dozvěděli a byla by mela), tak ho schovejte a před jejich návštěvou vyndejte na stůl, jakože se používá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15575
10.11.13 14:11

Taky bych ho nevyužila :think:

Příspěvek upraven 06.01.18 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.11.13 14:12

Ahoj tak já tablet používám hodně právě na cesty člověk se s ním zabaví netahám s sebou noťas i když i ten mám dobrý ale přece jenom váhový rozdíl je veliký. takže internet sleduju tam hlavně dopravní situaci a hlásím řidiči autobusu co se děje a pak sem tam koukám na voyo a nebo zahraju nějakou hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.11.13 14:15

Samsung Galaxy pouzivam dost a jeste vic ho pouziva muj 14m syn :mrgreen:
mam na nem, co potrebuju aplikace od pocasi po jizdni rady, idnes, skype. mam v nem nejake hry, spoustu hudby. hodne pouzivam „Note“ - rada na me pisu veci rukou a maluju.
maly tam ma aplikace od Fisher-Price, ruzne rikanky, pisnicky atd. tablet je pomerne odolny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.11.13 14:17

Dlouho jsem nevěděla, na co ten tablet máme. Dcera ho dostala k Vánocům od našich. Pak onemocněla a hodně času začala trávit po nemocnicích a po čekárnách. Díky tabletu jsme spolu koukaly celé hodiny na Partičku a prima nám to utíkalo. Se spoustou krámů tahat ještě počítač by bylo nemyslitelné. Už jen proto jsem za něj fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
10.11.13 14:59

Přesně tak, dcera ho taky má, má v něm natahané různé hry a už skoro dva roky nám tablet zachraňuje cestování a je bezva i při nemoci. Sama jsem mu taky na chuť nepřišla, zlatej noťas. Ale je pravda, jelikož jsme ho měly na dovolené, aby dcera přežila cestu, mohly jsme se pak dostat na net přes wifi a dost nám to pomohlo. Na cesty je rozhodně lepší než noťas.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.11.13 15:28

Ja bych ho taky vyuzila pro deti, na zabaveni na cesty, na pohadky, jednoduche hry a tak. Ja bych ho brala hned, i kdyz mam notebook. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.11.13 15:30

Já ho používám na všechno, hlavně internet, je pro mě pohodlnější, než notebook, můžu si ho vzít do vany, postele, vyhovuje mi i dotyková klávesnice. Dcera na něm občas kouká na pohádky. Na filmy teda koukám na stolním pc nebo notebooku, na to má malý displej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
10.11.13 15:54

Zrovna se s tabletem válím v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
10.11.13 15:58

Taky pouzivam denne na vse.
Ale je pravda ze nemam „chytry telefon s internetem“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
10.11.13 17:18

No me kdyby nekdo dal takovej darek tak bych mela stejnej problem, protoze notas mame a telefon s netem taky, takze bych nevedela na co ho pouzit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 17:38

Tak ho asi taky nejvíc využiju pro syna na cesty, a dlouhé čekání u doktorů. Jinak ho na to nechci zvykat, aby ho měl k dispozici on, to vůbec ne. Má svoje hračky.

Válet se s ním v posteli můžu večer já, když syn usne, protože na to je můj noťas zase moc velkej… :mrgreen:

To psaní je pro vás fakt pohodlnější? :think: Pro mě vůbec ne, není nad klávesnici na noťasu. A chybí mi myš, pořád se přeťukávám, ale to je asi hlavně o zvyku. :lol:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
35764
10.11.13 18:01

U nas nejpouzivanejsi vec, ja na net, na hry, cteni na zachode a ve vane :mrgreen:
Jo a na skype a cteni u kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
10.11.13 20:55

My taky dostali tablet a říkala jsem si, že je na nic a teď je hojně využívanej… teda hlavně na internet… mně vyhovuje hlavně u kojení, navíc je pohodlnější si sednout na gauč s tabletem než s noťasem… a někdy může být přítel na tabletu a já na PC a serfujeme oba :-) je to lepší než v telefonu, protože je větší… jen tam nerada píšu, to je pravda, na noťasu to napíšu rychleji… já ho mám fakt na zabavení při kojení :D a pak byl dobrý do porodnice (i když tam na něj nebyl čas) nebo na cesty…

Určitě se využije, já si taky myslela, že nám bude naprd a teď už si nedovedu představit, že bychom ho neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák