Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Agáta13 Nu budu dělat co můžu… Nejsem milionář a není to telefon za 2000Kč abych to přešla jen tak
@Pesee23 píše:
@Nejhodnější Je mi to jasné. I s touto možností počítám a proto přemýšlím, že bych případně, kdyby to vyšlo levněji než disp. nechala klidně i udělat znalecký posudek
Tak to nevím
ale s reklamací toho displeje je to takový ošemetný no ![]()
Podle fotek mi to neprijde jako rozbite po padu, ale jako nejaka vada materialu nebo jak nekdo psal s tim prechodem ze zimy do tepla ( ale to uz snad tyhle telefony maji natolik vymakany, ze se to snad ani stat nemuze
)Jinak sama mam SG3 a spadnul mi tolikrat a displej drzi. Ale pritelovi spadnul SGnote2 z vysky na kameny a na displeji se proste udelal klasicky pavouk pres vetsinu plochy displeje.Za novy displej chteli 5800,–, takze pocitej s mozna o neco mensi castkou (ne o moc) bych pocitala u SG3.Drzim palce at vyrekklamujes uspesne ![]()
@jakuve Nu počítám cca 4000Kč. Chlap řekl, že si to případně holt nechá vyměnit
ale hodně mě to mrzí… Jinak sám měl SG2, vlastně má to samé sklo. A ta lítala strašně a do dnes funguje
@Pesee23 píše:
@jakuve Nu počítám cca 4000Kč. Chlap řekl, že si to případně holt nechá vyměnitale hodně mě to mrzí… Jinak sám měl SG2, vlastně má to samé sklo. A ta lítala strašně a do dnes funguje
Prijde mi to prave divny, protoze mi muj chlap nekolikrat rikal ze tyhle displeje maji vetsi odolnost nez starsi typy telefonu. Ja myslim, ze pri reklamaci zjisti kde je pes zakopanej a snad ti to uznaji. Pokud byl telefon novej a nespadnul (ani na to nevypada), tak bych se za kladne vyrizenou reklamaci pekne prala.Dej pak vedet, jak to dopadlo ![]()
@jakuve telefon nespadl, nikde na nem neni ani skrabanecek. A ano maji odolnejsi display. Tzv GorilaGlass, coz ma byt tvrzene sklo i odolne proti poskrabani. Zatim budu doufat…
Ahoj, bohužel u Samsungu stále častější, vypadá to na výrobní vadu skla. Samsung to samozřejmě neuzná, protože to jsou zmetci - praskliny displaye jsou vždy posouzeny jako zaviněné uživatelem. Je mi to líto, bohužel
Mam taky galaxy s3 a spadl mi na zem, mame dlazbu
poprve prasklina pres cely displej, ale v pohode se s nim dalo pracovat, podruhe bohuzel nevydrzel, displej se cely roztristil na kousicky, nedalo se na nej ani sahnout, jak se drolil. pred tim jsem mela galaxy s1, spadl hodnekrat, i malemu a nikdy se nic nestalo. ale pri koupi nas prodavac varoval, at si nechame udelat pojisteni na sklo (zahrnuje to i pad myslim), ze tyhle nove samsungy jsou mnohem krehci. ono kdyz se na nej podivas, tak u toho noveho, je dispej jakoby bez ramecku, kdyz spadne, leti primo na nej. u stareho typu je kolem kryt jakoby vyse a dela ramecek, takze i kdyz spadne na displej, tak spadne „lepe“. vyresila jsem to obalem, ktery je kolem telefonu, od te doby mi obcas spadl a nic se nestalo.
ale to neresi vas problem, kdyz telefon nespadl. je to divne, vyrobni vadu by meli ale poznat. kazdopadne vymena displeje je u tohoto typu draha, kolem tech 4000. do budoucna bych uvazovala o tom pripojisteni
@Pesee23 pokud by nyla cena vymeny tak jak je tu psano, tak bych sla osobne do soudniho znalce ![]()
@quinny Nu take nad tim premyslim. Uvidim, co me britex povi…
@Pesee23 jako jsou nejaky vady materialu taky to mohlo byt spatne smontovany. Oni se prece nemuzou ze vseho vyvinit stylem vam to urcite soadlo na zem ![]()
@quinny vim, o vadach materialu jsem se ucila
jenze… vysvetluj to servisnimu technikovi…
@quinny bohužel je to běžná praxe, takových rozmlácených samsungů už jsem tu měla ![]()