Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pesee23 výrobní vada, nebo velká změna teplot. Jako reklamaci zkusit můžete, ale těžko ji uznají, protože oni nejspíš neuvěří, že nespadl ![]()
Ja bych to zkusila reklamovat, kdyby to spadlo na zem, myslim, ze by to nahore okolo nebylo takove jako „okousane“
, ze by tam byla jen prasklina
Ikdyz, delala jsem tam kde se vyrabi LCD displeje a tam se obcas stalo, ze se displej treba nekam primacknul nechtene a taky to takhle okolo popraskalo, ozvejkalo se… ![]()
No ja myslim, ze to tam posoudi, zkusenosti s tim snad nejake maji a uvidite..My mame oba s manzelem taky ty novejsi samsungy a spadly nam nekolikrat na zem a zatim drzi, ale nemame teda dlazbu
tak uvidis, drzim pesticky… ![]()
Jo a jeste jsme si na ne nechali v obchodu dat folii, aby se neposkrabal displej a mozna i proto nam jeste drzi, ze to zabrani trochu i tomu prasknuti po padu ![]()
Dekuju moc. Uvidim, zrovna jsme na ceste do Britexu do Tabora… uz se tesim na tu jejich aroganci. Jsem dnes ekne naslapla…
@Pesee23 píše:
Dekuju moc. Uvidim, zrovna jsme na ceste do Britexu do Tabora… uz se tesim na tu jejich aroganci. Jsem dnes ekne naslapla…
Hlavne klid, uvidis, treba narazis na chapajici lidi a dopadne to dobre
![]()
@Allons-y píše:
@quinny bohužel je to běžná praxe, takových rozmlácených samsungů už jsem tu měla
a vsichni majitele tvrdili ze to nespadlo? ![]()
@Pesee23 klid drz se. Nejdriv slusne ne. Dej jim sanci
![]()
@quinny nu tak jsem byla v servise, rovnou me poslali do haje. Volala jsem i do prodejny a tam to same
telefon v piiii…
@Pesee23 píše:
@quinny nu tak jsem byla v servise, rovnou me poslali do haje. Volala jsem i do prodejny a tam to sametelefon v piiii…
To me mrzi, jen kdyby se to stalo nekomu v te firme, to by si to tam vyreklamovali a opravili ze jo…njn, ani se ti nedivim, ze jsi nastvana, ty tel. jsou drahy… ![]()
@Pesee23 píše:
@quinny nu tak jsem byla v servise, rovnou me poslali do haje. Volala jsem i do prodejny a tam to sametelefon v piiii…
ja bych hned volala sos ochranu spotrebitele a zaroven hledala toho znalce
![]()
Jasne pro ne je nejjednodussi to vubec neresit a poslat te do haje, 90% lidi se necha odradit, nebud jedna z nich. Tohle neni normalni ![]()
@Pesee23 mmch co nejaky oficialni dovozce do CR??chtela bych vyjadreni vyrobce ![]()
@quinny píše:
ja bych hned volala sos ochranu spotrebitele a zaroven hledala toho znalce![]()
Jasne pro ne je nejjednodussi to vubec neresit a poslat te do haje, 90% lidi se necha odradit, nebud jedna z nich. Tohle neni normalni
Ale taky ji to může stát 10× víc, než oprava toho telefonu
![]()
Jeste jdu odpo tady za panem, co prodava telefony. Dopoledne tam bypa pani a ta rekla, ze si mysli, ze se telefonu ten disp. odlepuje, ale at skaknu odpo za panem. Koleega z pracee se snazi dovolat svemu kamaradovi, co taky tekefony servisuje… jinqk jsem psala aj na samsung cesko a tam ni rekli odnes do servisu. Haha
@Nejhodnější píše:
Ale taky ji to může stát 10× víc, než oprava toho telefonu![]()
ja jsem asi divna ale jde o princip a jako nevim jestli bych telefon ktery stoji kolem desitky chtela nechat za petku opravovat. Pri predstave ze mi tam daji stejny spatny displej za dalsich 5 se mi otvirs kudla v kapse ![]()
Po tomto uz proste k te znacce bych nemela jaksi duveru ![]()
A desetkrat by to snad byt nemuselo ne to zbytecne strasis
![]()
Holky mluvila jsem s přítelem, který s telefony pracuje a říkal, že to absolutně není možné, aby to prasklo samo od sebe. Muselo to být už načaté, třeba z kapsy, z kabelky a podobně. a pak už je to jen otázkou času. Reklamaci ti nikde neuznají a nejlepší a nejlevnější variantou bude nechat opravit. Máš zapomenout na soudního znalce, jelikož tohle ty nikdy nemůžeš vyhrát. Jen na tom proser. štveš hodně času a taky peněz. Spor se může táhnout i několik let. Tady prostě nemáš šanci.
Říkal by to mohlo prasknou jedině při extrémních výkyvech teplot. například budeš někde kde je -15 a přijdeš někam kde je +30… Jinak to prý možné není.