Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@quinny píše:
ja jsem asi divna ale jde o princip a jako nevim jestli bych telefon ktery stoji kolem desitky chtela nechat za petku opravovat. Pri predstave ze mi tam daji stejny spatny displej za dalsich 5 se mi otvirs kudla v kapse
Po tomto uz proste k te znacce bych nemela jaksi duveru
A desetkrat by to snad byt nemuselo ne to zbytecne strasis![]()
Ono jde o to, ze displej vubec nemusel byt spatnej, nemusi to byt vada materialu, mohl to nekde nekdo nakrapnout kdyz to balil do krabice, chyba muze byt v lidech, pak uz doma staci trochu jen se v tom miste toho dotknout a rozkrapne se to cele…vim z prace, ze i miniaturni prasklinky, ktera neni pouhym okem videt, se udela pavouk jako krava
my takove displeje kontrolovali pod mikroskopem a ty s miniaturnima prasklinkama se vyhazovali uplne pryc… ![]()
@Hanka79 píše:
Ono jde o to, ze displej vubec nemusel byt spatnej, nemusi to byt vada materialu, mohl to nekde nekdo nakrapnout kdyz to balil do krabice, chyba muze byt v lidech, pak uz doma staci trochu jen se v tom miste toho dotknout a rozkrapne se to cele…vim z prace, ze i miniaturni prasklinky, ktera neni pouhym okem videt, se udela pavouk jako kravamy takove displeje kontrolovali pod mikroskopem a ty s miniaturnima prasklinkama se vyhazovali uplne pryc…
To ten můj taky říkal s těma mikroprasklinama
![]()
@Nejhodnější píše:
To ten můj taky říkal s těma mikroprasklinama![]()
No vsak jsem se v te praci taky neco naucila neee
za ty roky mi proslo rukama na konecny kontrole nekolik displeju ![]()
@Pesee23 Tim jsem chtela rict, ze kdyz jsi tel. kupovala nemusela jsi si toho vubec vsimnout, cloveka to nenapadne zkoumat v kazdem rohu…On to opravdu mohl tuknout nekde ten co to balil…a jemu je to uz jedno, pac se to nedohleda…je to smula no.. ![]()
@Hanka79 píše:
No vsak jsem se v te praci taky neco naucila neee![]()
za ty roky mi proslo rukama na konecny kontrole nekolik displeju
Můj už je teda na vyšší pozici, ale taky si ještě něco pamatuje ![]()
@Nejhodnější jsi hodna. Ja ted mluvila s tim panem tady u nas, mel telefon v ruce a rekl sam ze je to vyrobni vada… jelikoz chlap uz druhy tyden marodi, tak s telefonem nikde nebyl…
@Pesee23 píše:
@Nejhodnější jsi hodna. Ja ted mluvila s tim panem tady u nas, mel telefon v ruce a rekl sam ze je to vyrobni vada… jelikoz chlap uz druhy tyden marodi, tak s telefonem nikde nebyl…
Můj je teď v práci, posílala jsem mu fotky, tak ti pak dám vědět co říkal na fotku ![]()
@Nejhodnější píše:
Můj už je teda na vyšší pozici, ale taky si ještě něco pamatuje
No ja uz se do tehle prace nevratim, pac jsme se odstehovali a ted jsem na matersky, ale mne by asi postup nekam vys ani necekal
![]()
@Nejhodnější dobre jedna vec je ten samotny displej a druha treba zasazeni do toho ramu- coz teoreticky take muze delat pnuti ktere ten displej nevydrzi a je to podle me opet vyrobni vada ![]()
@quinny píše:
@Nejhodnější dobre jedna vec je ten samotny displej a druha treba zasazeni do toho ramu- coz teoreticky take muze delat pnuti ktere ten displej nevydrzi a je to podle me opet vyrobni vada
Tak ať dělá co myslí, ale aby se pak nedivila, že projede ještě víc peněz než za opravu ![]()
tak s tím telefonem nepochodí, to je uplně jasný že ji nebo nekomu ten telefon flaknul. Přesně na ten rožek odkud ta prasklina jde. To že to prasklo samo od sebe jsou pohádky
a at se klidně soudí a pak napiše jak dopadla;)
Toť vyjádření od toho mého ![]()
@Nejhodnější píše:tak s tím telefonem nepochodí, to je uplně jasný že ji nebo nekomu ten telefon flaknul. Přesně na ten rožek odkud ta prasklina jde. To že to prasklo samo od sebe jsou pohádky
a at se klidně soudí a pak napiše jak dopadla;)Toť vyjádření od toho mého
Pockam az dorazi z prace ten muj, ma presne ten samy tel..myslim
a taky mu to ukazu, co na to rekne…ale dle meho nazoru je jasny, ze kdyby to asi prasklo samo od sebe, tak tam bude proste cista prasklina nebude to nahore tak ozuzlany
…tohle se stane, kdyz se s tel resp. displejem bouchne, kdyz do neceho narazi… ![]()
@Hanka79 píše:
Pockam az dorazi z prace ten muj, ma presne ten samy tel..myslim![]()
a taky mu to ukazu, co na to rekne…ale dle meho nazoru je jasny, ze kdyby to asi prasklo samo od sebe, tak tam bude proste cista prasklina nebude to nahore tak ozuzlany
…tohle se stane, kdyz se s tel resp. displejem bouchne, kdyz do neceho narazi…
No právě… Já to nežeru už od začátku, že se to SAMO… ale nechci křivdit…
![]()
@Nejhodnější píše:
No právě… Já to nežeru už od začátku, že se to SAMO… ale nechci křivdit…![]()
Tak to ja taky nechci nikomu krivdit, nebydlim tam, nevim co se a jak stalo
jen rikam svuj nazor
treba je chlapovi trapne a nechce priznat, ze s nim nekde nechtene prastil…
kdyz je to darek…ja bych myho asi taky zabila
![]()
@Hanka79 píše:
Tak to ja taky nechci nikomu krivdit, nebydlim tam, nevim co se a jak stalojen rikam svuj nazor
treba je chlapovi trapne a nechce priznat, ze s nim nekde nechtene prastil…
![]()
kdyz je to darek…ja bych myho asi taky zabila
![]()
Já bych ho asi taky pověsila za kule do průvanu.
Asi by si to zakladatelka měla doma prošetřit. Pořád lepší, když se chlap přizná, než když bude mlžit, ona si fakt nechá ty posudky a nakonec zjistí, že to nebylo jak jí chlap říkal a bude naštvaná, že si místo posudků mohla koupit tyhle telefony třeba další 3
![]()