Samovolně praskl display

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
14.11.13 14:21

Holky odhlednete od toho co si o cele veci myslite a predstavte si hypotetickou situaci ze se to stane vam. Mate novy telefon, vybalili jste ho z krabice v podstate jen lezel na stole a lup praskne displej. A udelate co?? Sklopite usi a nechate si ten displej za dalsich pet litru jen tak vymenit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
14.11.13 14:25
@quinny píše:
Holky odhlednete od toho co si o cele veci myslite a predstavte si hypotetickou situaci ze se to stane vam. Mate novy telefon, vybalili jste ho z krabice v podstate jen lezel na stole a lup praskne displej. A udelate co?? Sklopite usi a nechate si ten displej za dalsich pet litru jen tak vymenit :nevim:

Tak kdyby mi neuznali reklamaci, jako že by na sto péro neuznali, tak bych se do žádných soudů nepouštěla a buď bych ho prodala a koupila si jinej, nebo opravila. Nic jinýho totiž nezbejvá ;) :jazyk:
A tady je jasný, že to fláklo na zem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18259
14.11.13 14:26
@quinny píše:
Holky odhlednete od toho co si o cele veci myslite a predstavte si hypotetickou situaci ze se to stane vam. Mate novy telefon, vybalili jste ho z krabice v podstate jen lezel na stole a lup praskne displej. A udelate co?? Sklopite usi a nechate si ten displej za dalsich pet litru jen tak vymenit :nevim:

Ne, muj chlap by ho vzal a sel by ho taky reklamovat…a udelal by asi poradny zle…proto se divim, ze tam sla zakladatelka a nesel tam jeji chlap, preci jenom toho jen tak neodbydou… :think: ale zase na druhou stranu, kdybych ho ja nekde krapla nebo on, ikdyz by to byl darek, tak bychom se priznali, nenechali by jsme z toho druheho delat u Samsungu nebo nekde jinde debi*a :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.13 14:28
@Nejhodnější píše:
Já bych ho asi taky pověsila za kule do průvanu. :mrgreen: :mrgreen: Asi by si to zakladatelka měla doma prošetřit. Pořád lepší, když se chlap přizná, než když bude mlžit, ona si fakt nechá ty posudky a nakonec zjistí, že to nebylo jak jí chlap říkal a bude naštvaná, že si místo posudků mohla koupit tyhle telefony třeba další 3 :nevim: :nevim:

No to jo no, rict mi ze mu spadnul a vypada tak a tak, tak mu reknu, ze si snad dela prd*l a ze je teda bez telefonu…na novej bych fakt asi uz nemela…mrzelo by me to, ale porad lepsi to rict narovinu, nez jeste koukat na to, jak to beru do servisu a rikam, ze se to stalo samo…ale jsou to jen takovy dedukce…nerikam, ze to tak je nebo bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
14.11.13 14:53

Holky ale ja u toho celou dobu sedela. Videla jsem telefon, kdyz ho pokladal na stul a byl ok!!! A videla jsem kde lezel, sedela jsem u toho!!! A Zdenek je chlap, ktery by mi to priznal!!! Je mi jasne, ze mi nikdo neveri… a kdyz resite, proc jsem tam jela ja, tak je to jednoduche. Uz jsem to tu psala nekolikrat. Priitel je na nemocenske!!! Nema vychazky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.13 15:03

Ale ja ti verim, ty v tom opravdu muzes byt nevinne…ja te urcite nepodeziram…ja chapu, ze te to stve a mrzi…clovek by rad pomohl kdyby vedel jak…jen zase musis trochu chapat ty nas, kdyz nam nekdo takhle ukaze telefon, ze si proste na prvni pohled myslime, ze se s nim nekde trisklo…samozrejme to tak byt nemusi, nevyzname se v telefonech nemame s tim zkusenosti, ikdyz s displeji ano…urcite ti prejem, aby se to vyresilo dobre a reklamaci uznali…rupnout to muze komukoliv z nas a kdykoliv, a taky bychom pak byli radi, kdyby to vyreklamovali… :hug: Ä s tim, ze je chlap nemocny mne to v tu chvili nedoslo…ja jen, ze si na chlapy kazdy jen tak nedovoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.13 15:09
@Nejhodnější píše:
Tak kdyby mi neuznali reklamaci, jako že by na sto péro neuznali, tak bych se do žádných soudů nepouštěla a buď bych ho prodala a koupila si jinej, nebo opravila. Nic jinýho totiž nezbejvá ;) :jazyk:
A tady je jasný, že to fláklo na zem. :nevim:

telefon co stal treba pres deset bys prodala za kolik za litr nebo opravila za 5.
Takze bys tedy sklopila usi a nechala si nasr*** na hlavu s prominutim. Ok dekuju za odpoved jen me to zajimalo

Jasny neni vubec nic. Soudis nekoho a neco z par radku na internetu a z par fotek. Takze jsi bud vedma nebo nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.13 15:11
@Hanka79 píše:
Ne, muj chlap by ho vzal a sel by ho taky reklamovat…a udelal by asi poradny zle…proto se divim, ze tam sla zakladatelka a nesel tam jeji chlap, preci jenom toho jen tak neodbydou… :think: ale zase na druhou stranu, kdybych ho ja nekde krapla nebo on, ikdyz by to byl darek, tak bychom se priznali, nenechali by jsme z toho druheho delat u Samsungu nebo nekde jinde debi*a :nevim:

situaci ze se s tim kraplo neuvazujeme, psala jsem hypotezu ze jsi ho v podstate vybalila z krabice a luplo ti to pred ocima. Dobre sli byste to reklamovat, ale presto ze se chlap neda by ho odbyli a pak teda co dal? Taky dekuju

A omlouvam se zakladatelce ze ji tu do toho lezu snad nevadi ale docela me to zaujalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.13 15:14

@Pesee23 ja nemam duvod ti neverit. Ja zase neverim tomu ze neco takoveho udela pad na roh. To ze jeto porupane dokola kolem toho ramecku podle me spis rika ze ne. Ja bych toho znalce zvazila. Mrkni na ten odkaz co jsem ti davala a zkuste nekoho kontaktovat (po znovuzvazeni s chlapem) ty ceny za tu konzultaci zda se vyplati do toho vubec jit nebyli nejak horentni a podle toho se zaridte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.11.13 15:33
@quinny píše:
situaci ze se s tim kraplo neuvazujeme, psala jsem hypotezu ze jsi ho v podstate vybalila z krabice a luplo ti to pred ocima. Dobre sli byste to reklamovat, ale presto ze se chlap neda by ho odbyli a pak teda co dal? Taky dekujuA omlouvam se zakladatelce ze ji tu do toho lezu snad nevadi ale docela me to zaujalo :think:

Asi bychom zkusili napsat mejla do Samsungu a tak :)se pak zkusim s manzelem o tom popovidat, co bychom delali kdyby nas v krame poslali kam si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
14.11.13 15:40
@quinny píše:
telefon co stal treba pres deset bys prodala za kolik za litr nebo opravila za 5.
Takze bys tedy sklopila usi a nechala si nasr*** na hlavu s prominutim. Ok dekuju za odpoved jen me to zajimaloJasny neni vubec nic. Soudis nekoho a neco z par radku na internetu a z par fotek. Takze jsi bud vedma nebo nevim :zed:

Mě je úplně šumák jestli poletí za znalcem či ne :) Pak si povíme jo?
A uvědomte si milé dámy, že žijete v ČR a taky se budete domáhat nějakého práva v ČR ;) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
6.12.13 18:54

Zakladatelko tak jak jsi dopadla? ;)

• Citovat
  • Upravit
3833
6.12.13 21:38

Holky vzhledem k velkym rodinnym problemum jsem nemela cas resit telefon :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.3.17 15:10

Holky, ozivuju diskuzi. Nepraskl mi displej, ale jen takove to vrchni sklicko. Mam levnej telefon, je to nejaka znacka GSmart, ale nechci kupovat novej, staci mi tenhle a i s nejakou prasklinou se da pouzivat. No nicmene - mam ted strach, ze se mi vysype i displej. Ma na to praskly sklicko vliv, nebo se to da pouzivat dal? Koupim si nejakou folii na to, ale jde mi o to, jestli mam setrit na novej telefon, nebo tenhle jeste neco vydrzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
21.3.17 15:32

@Azeretereza Mám popraskané sklo na tabletu asi 2 roky (letěl na beton) přelepila jsem to obyčelnou průhlednou izolepou a funguje to stále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák