Volba lékaře v porodnici v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
9.1.14 00:00

Podle rozhodnuti soudu uz neni mozne si lekare vybirat a platit. Maji to i na jejich webu. Ja rodila pred 13 mesici a bohuzel jsem zrovna chytla tu Rusku, ale vse se povedlo, siti asi pul hodiny, prisel to zkontrolovat i jiny dr., ale vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
9.1.14 07:15

Jenže ze zákona máš nárok na volbu lékaře, takže to zřejmě bude bezplatný, aspoň poradna. Tak já si aspoŃ do poradny mohla vybrat a jak to bude dál tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
9.1.14 08:00

Každopádně budu usilovat o svého dr, při porodu chci aby to byl hezký zážitek ne výstřižek z hororu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.14 14:32

Ahoj, já rodila v Podolí v srpnu 2011 a lékaře jsem měla zaplaceného (20tis.), je to taková jistota. Přijel také z domova v noci, porod sice proběhl bez problémů, i když předčasně o 3 týdny, ale než tam mít „jen“ PA, tak raději vědět, že vše bude OK a mimčo se narodí zdravé.

• Citovat
  • Upravit
496
9.1.14 22:54

Volba lékaře

16. 08. 2013 · ÚPMD

V souladu s rozhodnutím ústavního soudu ve věci úhrad za nadstandardní zdravotní péči se s účinností od 20.8.2013 ruší hrazená služba „Volba lékaře k provedení výkonu a k porodu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
10.1.14 08:15

@Yasmi Ale to já četla, ale vím, že poradnu, která se před tím platila si vybrat můžu. Jaksi jsem to zažila. A bezplatně a legálně.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
10.1.14 08:18

@Yasmi a s porodem se holt uvidí, třeba to jde, třeba ne. Ale na různá vyšetření lékař zvolit lze

• Citovat
  • Upravit
87
17.1.16 22:07

@Agnesita a můžu se zeptat jak se pozná ten Ačkovej doktor? co to znamená? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
17.1.16 22:11

@těho V dobe moznych nadstandardu (tak 3 roky zpet) byli doktori rozrazeni do 3 kategorii dle ceny. Mozna, ze to jeste nekde zpetne najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.1.16 22:14
@Cuddy píše:
@těho V dobe moznych nadstandardu (tak 3 roky zpet) byli doktori rozrazeni do 3 kategorii dle ceny. Mozna, ze to jeste nekde zpetne najdes.

aha, já myslela že i dneska se dá tenhle nadstandard domluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
18.1.16 07:31

@těho Ale pred temi cca 3 lety se to dalo oficialne domluvit, tedy s vystavenim uctu. Dnes to budes domlouvat nekde v koute potaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková