Volby 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
30.3.21 10:06
@pomme píše:
Jsem si dneska vzpomněla na tuto diskuzi, nejde mi vložit odkaz, ale na seznam zprávy (chapu není to vrchol žurnalistiky) je 5 největších šiřitelů desinformací z řad politiků v čr. Všichni jsou z SPD :nevim:

Seznamzpravy se mi zdaji vyborne v tuzemskem ceskem rybnicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.7.21 10:12

Oživuji diskuzi.
Koho budete volit a proč?
Já zatím jen vím, koho určitě volit nechci. A to SPD - z Okamury je mi na :poblion:, je to lhář, snaží se jen získat hlasy. Samozřejmě rozhodně ne ANO a ČSSD, to snad může volit jen někdo z IQ pod 80…
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí. :think:

Dík za názory a věcnou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.7.21 10:14

Ještě ne. Ale budu volit toho, kdo je pro manželství pro všechny a proti uprchlíkům. Takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.21 10:21

Určitě Piráty, chci moderní stát, který myslí na budoucnost a zohledňuje třeba klimatickou změnu, protože jestli to řešit nikdo nebude, tak bude v budoucnu ještě víc uprchlíků než si dokážeme představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.21 10:22
@lll2220 píše:
Oživuji diskuzi.
Já zatím jen vím, koho určitě volit nechci. A to SPD - z Okamury je mi na :poblion:, je to lhář, snaží se jen získat hlasy. Samozřejmě rozhodně ne ANO a ČSSD, to snad může volit jen někdo z IQ pod 80…
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí. :think:Dík za názory a věcnou diskuzi.
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
30.7.21 10:23
@lll2220 píše:
Oživuji diskuzi.
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí. :think:Dík za názory a věcnou diskuzi.

Jen někdo, kdo má IQ pod 80? To samé mohou říct o tobě, že chceš volit piráty. Koho kdo volí, je každého věc.
Jinak já ještě rozhodnutá nejsem :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
30.7.21 10:25

Nechcete se radši bavit o počasí? :-) (Tím nemyslím diskuze o klimatické změně!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.7.21 10:28
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?

Třeba z tohodle? To je největší oxymoron celého SPD co zatím vyplodili :lol: :lol:..zkus napsat na jejich fcb do komentáře třeba i konstruktivní kritiku nebo ne zrovna příjemnou otázku, na kterou by ale bylo potřeba vědět odpověď, a už je tam nikdy nedohledáš, protože skončíš v blokaci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
30.7.21 10:42

Tak pro voliče SPD doporučuji zhlédnout legendární video s Mílou Roznerem, z toho je zcela evidentní, jak kompetentní jedince by chtěli nominovat do vlády. Víc do toho asi není třeba zabrušovat :D
ANO snad po posledním roce nikdo příčetný taky volit nemůže.
Já jsem obecně pro transparentnost, modernizaci a digitalizaci státní správy, manželství pro všechny, smysluplné kroky pro zlepšení klimatu. Ale chápu, že na někoho víc platí pětikilo pro důchodce nebo koblížek zdarma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
30.7.21 10:51

Budu volit ty, kteří nelžou. Takže zatím to vypadá, že zůstanu doma. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.7.21 10:52
@jannina1 píše:
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?

Umíš něco jiného, než naučené hlášky? :nevim: To o zdanění bytu je fake. Já je rozhodně volit budu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.21 11:41

Vím na 1000%, že nebudu volit SPD. Starostové jsem volila minule, ale nelíbi se mi jejich paktování s Piráty. Rozhodnu se na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
30.7.21 11:49

Volný blok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.7.21 12:20

Piráti. Nejsou dokonalý, což není nikdy žádná strana. Ale zaprvé nevšiml jsem si, že by jako volební strategii používali kydání hnoje na jiné, nebo přímo lhali a vymýšleli si. Naopak toho hodně schytávají od ostatních a oni mají práci to vyvracet. Bohužel lidi si to nemají potřebu ověřovat a zpětný komentář se k nim nedostane, protože Piráty nesledují…
Já na FB sleduj většinu stran, abych věděl co kdo říká a dělá.

Za druhé i z opozice toho hodně zvládli a nepotřebovali se paktovat s ANO, nebo KSČM či SPD.

Další v pořadí by bylo SPOLU, ale mám dost strach, že budou schopní se raději dohodnout s Babišem, než s Piráty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.7.21 12:56

Vím určitě že nebudu volit Piráty, Spolu ani SPD. Popírače jako je Volný blok a spol také určitě ne.
Jediný kdo se mi tak nějak líbí je Ano. Ne se vším co dělají souhlasím ale nikdo volitelnější není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí