Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@pomme píše:
Jsem si dneska vzpomněla na tuto diskuzi, nejde mi vložit odkaz, ale na seznam zprávy (chapu není to vrchol žurnalistiky) je 5 největších šiřitelů desinformací z řad politiků v čr. Všichni jsou z SPD
Seznamzpravy se mi zdaji vyborne v tuzemskem ceskem rybnicku.
Oživuji diskuzi.
Koho budete volit a proč?
Já zatím jen vím, koho určitě volit nechci. A to SPD - z Okamury je mi na
, je to lhář, snaží se jen získat hlasy. Samozřejmě rozhodně ne ANO a ČSSD, to snad může volit jen někdo z IQ pod 80…
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí. ![]()
Dík za názory a věcnou diskuzi.
Ještě ne. Ale budu volit toho, kdo je pro manželství pro všechny a proti uprchlíkům. Takže uvidíme.
Určitě Piráty, chci moderní stát, který myslí na budoucnost a zohledňuje třeba klimatickou změnu, protože jestli to řešit nikdo nebude, tak bude v budoucnu ještě víc uprchlíků než si dokážeme představit
@lll2220 píše:To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Oživuji diskuzi.
Já zatím jen vím, koho určitě volit nechci. A to SPD - z Okamury je mi na, je to lhář, snaží se jen získat hlasy. Samozřejmě rozhodně ne ANO a ČSSD, to snad může volit jen někdo z IQ pod 80…
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí.Dík za názory a věcnou diskuzi.
@lll2220 píše:
Oživuji diskuzi.
Já zatím jen vím, koho určitě volit nechci. A to SPD - z Okamury je mi na, je to lhář, snaží se jen získat hlasy. Samozřejmě rozhodně ne ANO a ČSSD, to snad může volit jen někdo z IQ pod 80…
Jako nejlepší možnost se mi jeví Piráti a Stan, ale také mi pár bodů vadí.Dík za názory a věcnou diskuzi.
Jen někdo, kdo má IQ pod 80? To samé mohou říct o tobě, že chceš volit piráty. Koho kdo volí, je každého věc.
Jinak já ještě rozhodnutá nejsem
.
Nechcete se radši bavit o počasí?
(Tím nemyslím diskuze o klimatické změně!)
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?
Třeba z tohodle? To je největší oxymoron celého SPD co zatím vyplodili
..zkus napsat na jejich fcb do komentáře třeba i konstruktivní kritiku nebo ne zrovna příjemnou otázku, na kterou by ale bylo potřeba vědět odpověď, a už je tam nikdy nedohledáš, protože skončíš v blokaci
![]()
Tak pro voliče SPD doporučuji zhlédnout legendární video s Mílou Roznerem, z toho je zcela evidentní, jak kompetentní jedince by chtěli nominovat do vlády. Víc do toho asi není třeba zabrušovat ![]()
ANO snad po posledním roce nikdo příčetný taky volit nemůže.
Já jsem obecně pro transparentnost, modernizaci a digitalizaci státní správy, manželství pro všechny, smysluplné kroky pro zlepšení klimatu. Ale chápu, že na někoho víc platí pětikilo pro důchodce nebo koblížek zdarma ![]()
Budu volit ty, kteří nelžou. Takže zatím to vypadá, že zůstanu doma.
![]()
@jannina1 píše:
To snad nemyslis vazne. Ty chces zdanit byty a chces volit udavace Bruselu? Staci mi co vyvadi vedeni Prahy.
Okamura s SPD zatim nemel sanci dokazat, jak by si vedli ve vlade. Z ceho soudis, ze jsou lhari?
Umíš něco jiného, než naučené hlášky?
To o zdanění bytu je fake. Já je rozhodně volit budu. ![]()
Vím na 1000%, že nebudu volit SPD. Starostové jsem volila minule, ale nelíbi se mi jejich paktování s Piráty. Rozhodnu se na poslední chvíli.
Piráti. Nejsou dokonalý, což není nikdy žádná strana. Ale zaprvé nevšiml jsem si, že by jako volební strategii používali kydání hnoje na jiné, nebo přímo lhali a vymýšleli si. Naopak toho hodně schytávají od ostatních a oni mají práci to vyvracet. Bohužel lidi si to nemají potřebu ověřovat a zpětný komentář se k nim nedostane, protože Piráty nesledují…
Já na FB sleduj většinu stran, abych věděl co kdo říká a dělá.
Za druhé i z opozice toho hodně zvládli a nepotřebovali se paktovat s ANO, nebo KSČM či SPD.
Další v pořadí by bylo SPOLU, ale mám dost strach, že budou schopní se raději dohodnout s Babišem, než s Piráty
Vím určitě že nebudu volit Piráty, Spolu ani SPD. Popírače jako je Volný blok a spol také určitě ne.
Jediný kdo se mi tak nějak líbí je Ano. Ne se vším co dělají souhlasím ale nikdo volitelnější není