Volby 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
7.10.21 12:41
@hanjana píše:
Myslím, že super je si udělat volební kalkulačku, člověk pak může být trošku překvapený, s kým se vlastně shoduje. Mně teda vyšly spíš neparlamentní strany. Argument - oni se tam stejně nedostanou - u mě neobstojí. Teď je v parlamentu dost stran, které tam dřív nebyly.

Mně vyšel Šlachta a toho volit nechci. Dostal se mi do ruky letáček Pirstanu. Nic pro mé pobuřujícího v něm není. Docela se mi to líbí. Ale mé konzervativní já prostě odmítá volit něco, co se jmenuje Pirát ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.10.21 12:58
@Russet píše:
Mně vyšel Šlachta a toho volit nechci. Dostal se mi do ruky letáček Pirstanu. Nic pro mé pobuřujícího v něm není. Docela se mi to líbí. Ale mé konzervativní já prostě odmítá volit něco, co se jmenuje Pirát ;-).

Ano, to je pravda, ten název je praštěný. Ale když odstraním emoce, při porovnání té nabídky mi to prostě přijde jako nejrozumnější volba. Možná, pokud dostanou možnost vládnout a až po konkrétních činech, si později řeknu, že to nebyl dobrý nápad, možná si řeknu, že to byl dobrý nápad. Vývoj názorů a případná změna je přece přirozená věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí