Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vůbec nevím, koho volit, nikoho neznám a koho znám, tak to jsou kontroverzní osoby.
@g.sandova píše:
@bbbbbbb no tak ho žereš, to je tvoje věc
ale vůbec ho nežeru, jenom mi přijde, že ho veřejnost soudí nespravedlivě, média a chyby ještě přilily, a zajímalo mně jestli ještě někomu z těch kandidátů přišel téměř nejvolitelnější. Odhadem tak dalším třema až čtyřem v téhle diskuzi, no.
Mimochodem k tomu „blábolení“, pamatujete si jak před pár lety byl snad na třetím místě kandidát potetovaný profesor Franz? Ten taky mluvil legračně. Tenkrát jakoby byla úplně jiná doba mediálně, snad i svobodnější… No a co teprv Babiš, to už není ani sranda…
Nikdy bych ho nevolila. Ale vůbec nevěřím, že se matematik přepočítal. Spíš si myslím, že tam budou nějaké čachry podpultové. Udělají z něj blbce, že se přepočítal a vyřešeno. Nevěřím tomu.
@Kelsey píše:
Nikdy bych ho nevolila. Ale vůbec nevěřím, že se matematik přepočítal. Spíš si myslím, že tam budou nějaké čachry podpultové. Udělají z něj blbce, že se přepočítal a vyřešeno. Nevěřím tomu.
Mně tohle ani nenapadlo, jsem takovém věčnej důvěřivec. Ale dělat z někoho účelově blbce, to český systém umí, to už jsem několikrát i viděla a jednou i zažila. Spíš nevím jaká by tady byla motivace - snad si nemysleli, že by to opravdu vyhrál… mohl by ubírat trochu hlasy nerudové od progresivistů (jen blbá úvaha)
No nevím, jestli bych ho volila, na druhou stranu pořád lepší než aktuální vedoucí trojka. Pokud se z těch tří dva dostanou do druhého kola, asi k volbám poprvé nepůjdu, z nich si to menší zlo prostě nevyberu.
@Pakočka píše:
Mamlas určitě nebyl. A souhlasila bych i s tím, že si ten škraloup s plánovanou kariérou v rozvědce dopracoval. Protože v NATO nám opravdu udělal hodně dobré jméno.Nechtěla jsem srovnávat, ale když už, tak třeba Andrej o kariéru V StB pouze neusiloval. On byl prokazatelně aktivním agentem StB, i když to nyní popírá. Sám se minimálně v jednom rozhovoru prokecl, jak už to tak u něj bývá, když se nehlídá, že jeho úkol spočíval v ochraně vlasti před nežádoucí činností zahraničních studentů (přeloženo do češtiny, práskal na ně). Kdo ví, před kým ještě Andrejko tenkrát chránil naší vlast.
Tím, že o Pavlovi nelze říct, že by aktivně škodil jako Andrejko (v případě Pavla by šlo o ochranu vlasti zvenčí), ještě neznamená, že to bylo z dnešního pohledu OK. Upřímně - kdyby komunistický režim padl později, nejspíše by si už stihl udělat kariéru v rozvědce..
Takže morálně je za mě špatně historie obou před rokem 89. Ovšem po sametu se Pavel vydal pozitivním směrem a ČR hodně pomohl. To o Andrejovi říci nemůžeme.
A ať jsem fér vzpomeňme i kandidáta Zimu, který byl do kariéry v KSČ natolik hrr, že si přihlášku do strany přidal už na střední. To bylo na tehdejší dobu dost neobvyklé i v těch nejvíc komunistických rodinách..
Přesto - chceme si více než 30 let po revoluci volit někoho s komunistickou minulostí? Často se na to zapomíná, ale komunistický režim byl zločinný režim, který zabíjel a perzekuoval své občany..
A k případným argumentům, že někteří kandidáti nemají komunistickou minulost proto, že v té době byli příliš malí.. Je to pravda, takže ano, nemáme jistotu, že by se tehdy zachovali jako správňáci. A taky jsem si vědoma toho, že byli lidé, kteří do strany vstoupili že zoufalství - např. kvůli dětem, které by jinak nevystudovali.. Jenomže to není případ 3 výše zmíněných.. Ti tak učinili čistě z osobních prospěchářských důvodů.
Ano Petr Pavel měl našlápnuto dobře, udělali mu super PR kampaň a vypadalo to, že bude zmanipulovaným davem volen. Ale to byl jen můj dojem. Proč nakonec více tlačí Nerudovou samozřejmě nevím, nicméně je to tak. Za mě je to více loutka, naprosto prázdná, hloupá proamerická loutka. Možná lépe oslovuje naše voliče. Přece jen stbácká minulost agenta Pávka je příliš a bezcharakterní guma v řadě lidí vyvolává odpor. Když volit stbáka, tak přece jen starší generace to hodí spíš Babišovi než tomuto proamerickému panákovi.
Jak Nerudová, agent Pávek či agent Bureš.. všichni jsou členové Aspen institutu a pojedou poslušně proamerické notičky. Tzn. zkáza pro naši zemi.
Co se týká agenta Pávka a jeho působení v STB.. výstižně to shrnul Vidlák na svém blogu, tak kopíruji..
"A pak Petr Pavel. Také dokonale vymyšlený. Pohledný bývalý voják, dobře se vyjímá na fotkách, mezi lidi moc nejezdí, pouze na naaranžované výpravy, kde zpravidla řekne nějaké moudro hodné prezidenta. Jako že je třeba brát ohled na chudé. Nic to nestojí a spousta jeho fanoušků se přímo tetelí nad generálovou ušlechtilostí. Komunistická minulost je sice škraloup, ale nepřeceňoval bych dosah. Dvojí metr libtardům nevadí v mezinárodní politice, nevidím žádný důvod, proč by jim měl vadit u agenta Pávka. Tohle umějí mééédia udělat úplně dokonale.
Podle mě se ukáže, že Babiš má podporu o něco menší, než se čeká a Bašta má podporu o něco větší, než se čeká. Příští průzkum potvrdí moje slova i kdyby to nebyla pravda, protože přesně takhle bude objednán.
Babiš nechce jít do televizních debat. Já naprosto rozumím proč, ale na druhou stranu, tím pádem bude chybět kdokoliv, kdo by nasměroval zrak diváka, že Nerudová ani tak nekandiduje, ale je kandidována a že agent Pávek je mnohem větší STBák než Babiš. Witovská nebo Moravec si dají sakra pozor, aby řeč odvedli k proruskému Baštovi, nebo aby tepali nepřítomného Veľkého Bociana.
Prostě nebude nikdo, kdo by neangažované veřejnosti řekl, že Babiš spolupracoval s STB, protože to jinak nešlo a jeho motivací byla možnost vycestování a obchodování s imperialisty. Petr Pavel vstoupil do strany, protože to jinak nešlo a jeho motivací bylo, že bude jako rozvědčík chytat podvratné živly. Nebude nikdo, kdo by ve studiu uvedl, že Babiš v Maroku obchodoval s hnojivy, kdežto Pavel trénoval na „agenta s povolením zabíjet.“ A kdyby náhodou na takovou otázku došlo, Pávek na to řekne, že je zapotřebí to posuzovat v kontextu doby… čili řekne přesně to, čím argumentuje Babiš, ale ten tam nebude, aby mu to omlátil o hlavu.
Budu to jen já, kdo hodí do placu představu, jak by to vypadalo, kdyby nám komunismus trval ještě o deset let déle. Z Babiše by byl nejspíš nějaký vysoký náměstek zahraničního obchodu a měl by tajné valutové konto… A ve stejné době by Petr Pavel v Západním Německu píchal radioaktivní polonium přeběhlíkům, nebo by takové rozkazy podepisoval…"
Na začátku jsem o něm taky uvažovala. Má dobře úmysly a byla by to pedel sledovat to. ![]()
Navíc není politik, bych chtěla vidět, jak by ho to zasypalo, všechno by musel studovat a nestíhal. ![]()
Ale právě proto, že není politik, moc rozlekle mluví a až moc rád se poslouchá + je trochu magor, tak asi nee
Ja jsem dosla po letech k nazoru, ze od prezidenta vlastne tak moc neočekávám a budu spokojena, pokud bude slusne reprezentovat ( po to, co tam bylo). Takze blazna (trochu nebo malo, to je fuk) fakt volit nehodlam. Uz jsem tak znechucena, ze mi snad bude i stacit, pokud to bude clovek, ktery umi mluvit a slusne vypada… ![]()
Tak ono je dost naivní očekávat že osoba prezidenta něco změní a vůbec něco změnit může.
Beru ho jako reprezentanta země, než nějakého vůdce či reformátora.
@Anna766 píše:
Tak ono je dost naivní očekávat že osoba prezidenta něco změní a vůbec něco změnit může.
Beru ho jako reprezentanta země, než nějakého vůdce či reformátora.
Tak nejak. Mozna vyberu toho, kdo se mi bude nejvic libit
Bude to vitane osvezeni…. ![]()
Ne, je to idiot. Absolutně nechápe funkci prezidenta republiky. Respektive nechápe mnohem víc věcí.
@mroe píše:
Tak nejak. Mozna vyberu toho, kdo se mi bude nejvic libitBude to vitane osvezeni….
no jak jsem říkala (i když možná v diskuzi o Babišovi?
) - český prezident je od toho, aby vypadal dobře na známkách ![]()