Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
38-39…jak kdy…a spokojená? Já nevím asi jo…nikdy jsem to nějak neřešila…takže jo jsem spokojená ![]()
39, jako mladší (na ZŠ) mi to přišlo hrozně moc, teď si myslím že pohoda, průměr ![]()
36 a malá.
Navíc ji mám ještě úzkou, takže občas problém s výběrem bot.
Celkově ale spokojená, přijde mi to hezký třeba u lodiček nebo balerínek. ![]()
42 a nijak to neresim. Nastesti bydlim v zemi, kde maji boty vsech velikosti ![]()
39, ale mám širokou nohu a vysoký nárt. Jsem dost často omezená. Boty musí být široký a na šněrování. Kozačky jsem si nekoupila už několik let, pač mi žádný nejsou. ![]()
ale když vidím nohy dnešních dětí. Tak 39 bude za chvíli dětská velikost ![]()
@Lékorka453 Mám nohu 36,výjmečně 37 a jsem ráda, velký nohy se mi u ženský nelíbí ![]()
@Taciras píše:
No tak 39 je zrovna číslo, co je první vyprodané, nikdy nekoupíš nic ve slevě…
já teda nevím, ale já docela ve slevě boty nakupuji ![]()
@Taciras jsem na tom úplně stejně. Nový boty pro mě znamenají několik měsíců puchýřů než se vytahají, aby netlačili. ![]()
Mívala jsem 40 před dětma, po dětech 41 a minulý týden jsem zažila šok, když mi byla malá i 41
Děsím se, že 42 nikde nejsou a když už, budou mi široké (což se mi často stávalo i u velikosi 40).
39, že by bývali tak tragicky vyprodané nevím a ve slevách moc nenakupuji, takže je mi to jedno.
@Lékorka453 málo přibrat. Rozplácne se ti tou vahou. Ale ona noha prý „roste“ celý život. ![]()
Mám bohužel 43, dcera v sedmi letech zatím 35…ale jsem, hold, i vysoká ![]()