Volná diskuze - velikost nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
29.5.16 20:26

Mam 42-43 a co bych dala za to mit mensi :( damske boty se schani dost tezko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
29.5.16 20:30

Mám 42 a nejraději bych si kousek nohy někdy uřízla, sehnat na mě boty to je na rekord :) nejraději bych chtěla tak 39-40 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
29.5.16 20:30
@slavuska1 píše:
No tak myslím, že největší tlapu tu mám já, z ženskejch rozhodně, možná i z pánů přítomných na emiminu. :roll: před dětma jsme měla tak 43, něco 44, ale teď už většinu 46, některý obuju 45, ale málokterý. ještě někdo tu má problém s 42? ráda vyměním :zed: :pankac:

Pardon já už mlčím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
29.5.16 20:36

@slavuska1 nejsou ty 45-46 náhodou znackove typu Nike Adidas? Já mám totiž bezne taky 42-43 ale značkovou sportovní obuv minimálne 45. Fakt nechápu to číslování :zed: jo a o botách ve slevě si fakt muzu nechat jen zdát. Jinak naše cerstve dvouleta cacorka už má 26 8o vzhledem k muzove 46 ji lituju už ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
29.5.16 20:40

Mám 37 občas mi je i velikost 36 a jsem spokojená, jak s velikostí tak s výběrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.5.16 20:42
@onajeblond píše:
Pardon já už mlčím :D :D
:mrgreen:
@JanduleD píše:
@slavuska1 nejsou ty 45-46 náhodou znackove typu Nike Adidas? Já mám totiž bezne taky 42-43 ale značkovou sportovní obuv minimálne 45. Fakt nechápu to číslování :zed: jo a o botách ve slevě si fakt muzu nechat jen zdát. Jinak naše cerstve dvouleta cacorka už má 26 8o vzhledem k muzove 46 ji lituju už ted

no všechny možný, já kupuju boty, na který natrefím, adidasky jsem měla kdysi 44, před dětma..po dětech ještě ne, většinu roku chodím v crosskách, a občas si koupím nějaký botasky v akci s super, hyper, nebo deichmann, nemá cenu investovat, protože se svým 2 metrákem stejně zničím všechno za chvíli :roll:
a z tý 26 netruchli…to měi oba moji starší kluci taky, ve 2 letech, a 6 letej má teď 31,kopačky má ještě 30, a 4,5 letej tak 29-30, od cca 3 let jim roste dost málo..není to úplně malá noha, ale vídám i větší u vrstevníků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
29.5.16 20:46

@slavuska1 :lol: :lol: :lol: Vidim ze jsme jak přes kopírák :mrgreen: stejna vahova kategorie, stejne obchody a typy bot :lol: dnes jsem si po dlouhe době obula drevaky na podpatku, že na návštěvu pujdu jako slusne :lol: v autě jsem seděla bosa, přešla do baráku pak zpet a zas vyzut. Zlate žabky a croksy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28896
29.5.16 20:51

Mám 40tku a jsem spokojená. Ale taky mi přijde, že je první vyprodaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.5.16 20:52

42-spokojená nejsem na takovou nohu je radost kupovat boty :( :(
Sebepěknější bota v takové velikosti už pěkná není-je jako loď. :(

Příspěvek upraven 29.05.16 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1

Mám 42. Nejraději bych si kousek uřízla… Co já se naplakala, že nemůžu koupit botky jako mé spolužačky. A co mě bot tlačilo…! Sportovní kupuji 43-44! Se normálně stydím… :oops: Lodičky mám jedny, v těch jsem se vdávala. Jak se mi rozpadnou, děsím se už teď nákupu…
Před lety jsem dělala u Bati, poukazovala jsem na problém sehnat dámské boty ve velikosti 42 a výš. Bylo mi sděleno, že kvůli pár lidem s touto velikostí se nebude navyšovat počet v této velikosti… :?

• Citovat
  • Upravit
5473

42, spokojená samo nejsem, boty sháním velice těžko, sice toto číslo už celkem po krámech je, ale já mám navíc po dětech širokou nohu, takže se na šířku nacpu do máločeho, když už, kupuju to. Na mateřské jsem chodila skoro jen v botaskách či trekových botách (ty kupuju pánské, ale to naštěstí nejsou závratné rozdíly od dámských). Boty mě holt stojí většinou víc, ale aspoň jsou snad kvalitní. Mimo sportovní se mi občas zadaří ulovit ve značkách Mustang, Tamaris. Občas se studem nakouknu mezi pánskou obuv, ale (krom těch sportovních) to se nedá, prostě to vypadá jako pánská bota. Před dětmi jsem měla 40-41 normální šíře, to se ještě dalo. Se Slavuškou soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.5.16 21:07

@wewa1 Ja jsem se celkem rozcilila, kdyz jsem videla Batovu nabidku a navic ty krabice maji oznaceny velkym cervenym cislem jako nadmerne (uz od cisla 41), trapaci :roll: Navic myslim, ze zen s nohou vetsi nez 40 uz je fakt hodne. Ja v UK nemam vubec zadny problem sehnat boty velikosti 42, ta se vyrabi standardne ve vsech stylech jako jine velikosti, bezne se vyrabi i 43, nektere firmy i boty vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
29.5.16 21:07

38-39, spokojenost jak kdy, uz se mi tolikrat stalo, ze boty, ktere se mi libily, meli jen v 37. Nebo v te 37 vypadaly hezky a v 39 jak lode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
29.5.16 21:09

41 :cert: Chtela bych mensi nozku.Ale k mym 178 cm to asi jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.5.16 21:16
@JanduleD píše:
@slavuska1 :lol: :lol: :lol: Vidim ze jsme jak přes kopírák :mrgreen: stejna vahova kategorie, stejne obchody a typy bot :lol: dnes jsem si po dlouhe době obula drevaky na podpatku, že na návštěvu pujdu jako slusne :lol: v autě jsem seděla bosa, přešla do baráku pak zpet a zas vyzut. Zlate žabky a croksy :mrgreen:
:mrgreen: já mám na slavnostní příležitosti jedny takový lodičky z deichmannu 44, a zoufale malý, na vítání občánků jsem se přezula až na radnici, v buse jsem vypadala zajímavě, slavnostní kalhoty, halenka, a crossy :lol: a na oslavě tety totéž…každej krok utrpení, po těch formalitách jsem se přezula :oops:
a dřeváky jakože dřeváky? ty jsou pohodlný? :think: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová