Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy co máte-jaké a jak jste spokojeni, Vy co nemáte, líbí se Vám? Jaké? Zkušenosti a názory všeho druhu, díky ![]()
Líbí se mi xc90 2017 trošku nad naše možnosti, ale mít prachy tak je moje ![]()
Máme starší a tak jak jsem byla proti teď jsem 100procent nadšená… Velké, pohodlné, žádná koroze… Úžasné.. Říkám ale máme starší model…na nové bychom neměli…
@kopejka píše:
Líbí se mi xc90 2017 trošku nad naše možnosti, ale mít prachy tak je moje
Nehodlám vrazit do auta milión
ale pěkný je, to jo ![]()
@kavulenka píše:
Máme starší a tak jak jsem byla proti teď jsem 100procent nadšená… Velké, pohodlné, žádná koroze… Úžasné.. Říkám ale máme starší model…na nové bychom neměli…
Jaký? ![]()
Volvo miluju! Ale můžu se jen kochat pohledem, jelikož ho nikdy nebudu mít. XC 90
@Borůvka1990 te´d ve volvu „bourala“ kolegyně v práci. Vezla 2 děti a nic se nikomu nestalo. Druhé auto je skoro na odpis.
@Marthi píše:
Volvo miluju! Ale můžu se jen kochat pohledem, jelikož ho nikdy nebudu mít. XC píše: Více
Pěkný, nebo mě teď zaujalo s60 ![]()
@smutná máma píše:
@Borůvka1990 te´d ve volvu „bourala“ kolegyně v práci. Vezla 2 děti a nic se nikomu nestalo. Druhé auto je skoro na odpis.
A jaký má? Jinak super že to dopadlo dobře
![]()
@Borůvka1990 je, to přesně nevím. Nějaký starší kombík asi 10 let.To je u Volva ale jedno přeci
@smutná máma píše:
@Borůvka1990 je, to přesně nevím. Nějaký starší kombík asi 10 let.To je u Volva ale jedno přeci
Asi jo
Ještě bych se ráda zeptala, jak je to se servisem? Nezruinuje mě to? ![]()
@Borůvka1990 Volvo je jedno z nebezpečnějších aut, takže ano. ![]()
Máme V70 a jsme spokojeni, hlavně se dozadu vejdou 3 sedačky vedle sebe a má velký kufr ![]()
Příspěvek upraven 20.01.18 v 22:15
@Therushka píše:
Máme V70 a jsme spokojeni, hlavně se dozadu vejdou 3 sedačky vedle sebe a má velký kufr
Jdu na něj mrknout ![]()
@arinecka píše:
@Borůvka1990 Volvo je jedno z nebezpečnějších aut, takže ano.
To je pravda. Ale jaký je nejlepší
![]()