Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám zvědavou otázku? Kolik je pro vás maximální snesitelná vzdálenost pro dojíždění každý den do práce. ![]()
@vertunka píše:
Chlap dojizdi 70km. Ale jezdi vlakem. Autem by to nejezdil.
To je dost
Díky za odpověď.
Tak nejde ani o vzdálenost, jako o čas dojížděním strávený, ne? Já myslím, že tak hodina je snesitelná, v případě, že jde o opravdu dobré místo, o které bych nechtěla přijít, tak možná hodina a půl… (od dveří ke dveřím) ![]()
Přesně tak, záleží co za to…vidím to podobně jako @klamonožka max. 1,5 hodiny
A když už dojíždění, preferuji hromadnou dopravu, kde ten čas lze strávit aktivně:-)
Tento rok me ceka hledani prace po rodicovske, za dobrym mistem max. hodinu. Ani priplatek za dojizdeni by me nepresvedcil travit na ceste delsi cas. Muz dojizdi taky cca hodinu. Nemovitost jsme kupovali s pozadavkem dojezdu do velkych mest do hodiny.
1 hodina/cesta, vzdálenost je mi jedno. Ale záleží na té práci, obecně čím lepší (plat, kolektiv, obsah…), tím ochotnější bych byla.
@hofka píše:
A když už dojíždění, preferuji hromadnou dopravu, kde ten čas lze strávit aktivně:-)
Přesně tak.
Kolik já jsem za dojíždění na VŠ přečetla knížek…
@Bábrdl bez dětí jsem dojížděla hodinu a 45 minut (od bytu do kanceláře). Kolik to bylo km nevím. Nyní to mám do kanceláře 50 minut - kombinace autobus, tramvaj. Záleží na dopravě. Nyní s dětmi je každá minuta navíc „problém“, ale nemohu říci jaký čas bych věnovala či ne. Ono jen projet Prahu napříč zabere minimálně hodinu.
1 hodina/ 1 cesta, pokud by to byla zajímavá práce za dobré peníze
Já jezdila 70 km autem. Hrůza. Nikdy více. pro mě max hodinu veřejnou dopravou.