VOZP Ústí nad Labem proplacení příspěvku na plavání

2752
15.3.14 14:21

VOZP Ústí nad Labem proplacení příspěvku na plavání

Ahoj děvčata,
kdo jste u VOZP. Na začátku února jsem poslala doporučeně na pobočku v Ústí nad Labem vyplněný formulář na příspěvek,,plavání s dětmi " + potvrzení o zaplacení + oskenované kartičky pojišťovny moje a malýho. Bohužel do dnešního dne mi nebyly peníze zaslány ani mě nikdo neinformoval :? jak dlouho vám trvalo, než vám byly peníze z Ústí odeslány??? U VOZP jsem již druhým rokem. Loni jsem příspěvek zasílala do pobočky v Plzni protože Plzeň se mnou uzavírala smlouvu. Peníze mi byly připsány hned ten týden, co jsem zaslala do Plzně potvrzení. Potom mi napsaly, že již patřím pod Ústí / protože bydlím v Kryrech /, že si mám příští rok vše vyřizovat tam a bohužel nic. Co by jste dělali??? do Ústí po 14 dnech marného telefonování NIC. Nikdo mi to nebere :cert: přemýšlím, jestli to nemám zaslat zase do té Plzně s tím, že bych jim napsala, že už jsem to posílala do Ústí a do dneška se neozvaly :nevim: fakt nevím :nevim: a 1000,– mít a nemít. Děkuji za rady a po př. na jakou adresu jste to do toho Ústí poslaly. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66845
15.3.14 14:30

http://www.vozp.cz/…d-labem.html

Napište, nebo zavolejte. Telefonicky jsem s nimi už několik věcí řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.3.16 17:00

Mohu se zeptat, jak se vše nakonec vyřešilo? Letos totiž řeším naprosto stejný problém (akorát tedy v Praze) :,( Žádost do VoZP odeslána začátkem února a peníze stále nikde, akorát si mě přehazují jako horký brambor a nikdo mi není schopen pořádně odpovědět - ani na emaily a ani telefonicky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.16 11:13

Peníze příšly asi týden nato, co jsem sem psala tento dotaz. Teď se mi narodil syn, tak jsem se děsila aby se vyřídilo rychle nahlášení na VOZP a posílala veš¨keré doklady - rodný list atd… zase do Ústí a tentokrát to bylo v pořádku do 14 dnů mi zaslaly pro malého kartičku. Tak asi buď předtím měly dovču nebo nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.3.16 12:18

@Alčák1 Dekuju za odpoved. Evidentne je pro ne dle ruznych diskuzi unor problemovy mesic, protoze unorove platby jsou vzdycky zpozdene :-D Tak jen doufam, ze po mailove urgenci se taky dockam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.16 20:51

@drisacka myslím, že určitě jo a ať to máš brzy vyřízené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie