Vracející se kašel a rýma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
4.3.15 16:28
@chloupek píše:
Ahoj chci se zeptat jak jste dopadly na te alergologii, mame uple stejny problem s dcerou a už taky uvažuji at nas dr pošle na alerologii diky za odpověd

Omlouvám se za pozdní odpověď, dlouho jsem zde nebyla. Od června 2014 jsou kluci neustále marod. Kašle rýmy, průdušky. Bud najednou nebo postupně. Jsem z toho hodně unavená. Hlavně je mi jich líto. Posílali si nás od čerta k ďáblu. Na alergu vše v pořádku. Kontrolu máme ted v březnu. Dělali testy na imuno, alergo a prej vše v naprostém pořádku. Od září jsou ve školce tak týden pak měsíc doma a stále dokola. V prosinci jim koukali na nosní mandle a doporučili odstranění. No moc se nám do toho nechce… kdybychom aspon měli 100% jistotu že je to z toho.

Jak máš starou dcerku? Alergo zkuste za to nic nedáte. Nevím jak jinde ale my museli mít nejdřív vyšetření z ORL, pak teprve alergo

Tak snad jsem ti nějak pomohla.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.3.15 12:39

Vyndání nosní mandle můžu jen doporučit, hlavně v co nejnižším věku. Mladší dceru jsem nechala operovat ve 4 letech, na starší došlo až před dvěma dny (16 let), předtím jsme neměli moc dobrou paní doktorku na ORL, a obrovskou mandli jí nezjistila. Až když jsme doktorku vyměnili, divila se jak může vůbec fungovat. Nám to pomohlo u obou dětí, ale mladší byla za 40 minut zpátky u mě na pokoji, starší vzhledem k věku byla hodinu na sále, a pak musela být hodinu na dospávacím pokoji. U mladší to opravdu pomohlo, starší zatím nevím, ale vypadá to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.3.15 14:54

Ahoj,
prožívám muka od začátku roku, kdy malou začala brávat babička do školičky na 1 hodinu týdně. Většinou je pokaždé 2 dny na to nachcípaná, kašle, sopel, teploty.
Chytne to samozřejmě i malý 7 měsíční a já většinou taky - i teď :cert:
Otočilo se to od začátku roku tak 5×
Když jeden týden vynechá, je vše OK. Ale jak zas jde, něco dotáhne.
Myslíte, že jí mám tu 1 hodinu týdně mezi dětma zrušit :nevim: nebo počkat na teplo, že to bude lepší s imunitou :nevim:
Už jsem z toho unavená :( manžel tvrdí, že to z tama nemá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15
5.4.16 16:15

Tak jsem se docela uklidnila, dcerka do te doby zdreave dite, nez nastoupila do školky, ted jsme tyden ve skolce a 14 dni doma pravidelne od Unora. Kasel, ryma,teploty.Ja uz za tim videla pomalu smrtelne onemocneni, ale stejne je to na palici tak snad tyhle neduhy skonci s jarem. Zdrvi Vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí