Vracející se špinění v 1.trimestru

Anonymní
17.1.23 10:00

Vracející se špinění v 1.trimestru

Ahoj, když jsem byla v 5+3 tt, začala jsem špinit. Druhý den jsem byla na kontrole a příčinou byl drobný hematom. Na další kontrole jsem byla v 6+5 tt, hematom se vstřebal a já jsem pomalu přestávala špinit, pak jsem nešpinila 3 dny vůbec. Celou tu dobu jsem byla doma a maximálně šla na nákup. Dneska jsem 7+4 tt a přes noc jsem zase začala špinit. Dneska jsem byla i na kontrole a vše je ok, bez hematomu, plod má ukázkovou velikost, prostě vše jak má být, až na to špinění. Máte podobné zkušenosti? A přestaly jste špinit aspoň po ukončení 1.trimestru? Beru gynprodyl a ascorutin, ale evidentně to nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14735
17.1.23 10:39

V druhem tehotenstvi jsem spinila od 4. nebo 5. tt. Pricina neznama, uzivala jsem Utrogestan. Spineni prestalo nekdy koncem 1. trimestru. V 17. tt jsem zacala slabe krvacet, pricina neznama. Krvaceni se postupne zesilovalo, pres opakovane kontroly v nemocnici vse v poradku, pricina neznama. V 21. tt mi odtekla plodova voda, ale podarilo se to zastavit, voda se doplnila, byla jsem tyden hospitalizovana. Pak uz se krvaceni ani spineni nevratilo, porodila jsem 39 + 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11077
17.1.23 11:08

Ano, špinila jsem v obou tehotenstvich, žádný hematom. V prvním víc, trvalo to dlouho, brala jsem Ascorutin, Utrogestan. Teď jsem špinila snad jen necelé 2 týdny a měla léky z CAR do konce prvního trimestru. Ty bych brala tak jako tak. Zatím se vyvíjí vše ok, jsem teď v půlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí