Vracení telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.8.21 20:57

Vracení telefonu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat protože si nevím rady. Telefon se kupoval před rokem a objednávka byla na moje jméno, jenže při koupi telefonu tam ex použil firmu takže odběratelem je firma, ale fakturu mám v e-mailu. Já teď nevím jestli mám telefon po takovém chování vrátit, protože jsem zastánce že dárky se nevrací, ale mám z toho hrůzu. Komunikovala jsem s právnickou po telefonu, která mi řekla že pokud to nahlásí půjde sám proti sobě když kupuje věci na firmu a pak je rozdává, že nemuze rozdávat věci firmy..a že i tak si mysli že to byl dárek a ze je jedno jak ho sehnal ale že mi ho dal…a pokud mám svědky ze to dárek byl, což mám. Poraďte mi prosím nekdo jak z toho ven.. ale každopádně budu ráda za nějakou radu…děkuji

Příspěvek upraven 10.08.21 v 20:42

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
9.8.21 21:00

Rok starý telefon bych po něm klidně hodila. Bych si radši koupila nový, než se kvůli tomu rozčilovat, dohadovat s ex a ještě do toho tahat právníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
9.8.21 21:10

Přesně jako @Kriss Tina
Rok starý telefon ať si strčí někam, kvůli tomu bych se fakt netrápila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
9.8.21 21:12

@Kriss Tina @Petra Z to je sice hezký, ale třeba ji koupil ajfoun za 30tis. a sama se zmuze jen na šaomi za trojku. Takže bych se nedivil, že mu to nechce vracet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
9.8.21 21:15

@Cenarius raději šaomi :lol: za trojku než dohady s magorem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
9.8.21 21:17

@Cenarius rok starý ajfoun už je stejně za zenitem ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
9.8.21 21:20

Tak pokud to bylo koupené na firmu, tak i když ho používáš ty, tak majitelem je pořád firma. pokud tedy nemáš doklad, že by ti ho firma odprodala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
9.8.21 21:22

Vrátila bych mu ho ať si ho strčí třeba do zadku.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
9.8.21 21:23

@pikola jo a zapne vibrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35460
9.8.21 21:40

Za kolik byl peněz? Bych mu ho asi z principu vrátila ať si ho strčí někam, ale jestli byla za pár tisíc tak to je stejne max v drobným majetku firmy a po roce má hodnotu nula nula nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.8.21 21:57

Jestli jsi zasadova a vydrzis to, tak nevracej.

Jestli kvuli tomu budes tyden stresovat, tak mu ho hod na hlavu a uz to neres.

Mysli hlavne na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.21 13:43
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat protože si nevím rady. Je to rok co mi ex koupil telefon jako dárek k narozeninám s omluvou jak se ke mě choval. Teď si k sobě nastěhoval mou sestru. Seřval mě tam jak malého psa takže jsem celou situaci blbě nesla jenže hodinu na to mi napsal zprávu ať si pripravim peníze na nový mobil. Telefon se kupoval před rokem a objednávka byla na moje jméno, jenže při koupi telefonu tam použil firmu takže odběratelem je firma, ale fakturu mám v e-mailu. Já teď nevím jestli mám telefon po takovém chování vrátit, protože jsem zastánce že dárky se nevrací, ale mám z toho hrůzu. Komunikovala jsem s právnickou po telefonu, která mi řekla že pokud to nahlásí půjde sám proti sobě když kupuje věci na firmu a pak je rozdává, že nemuze rozdávat věci firmy..a že i tak si mysli že to byl dárek a ze je jedno jak ho sehnal ale že mi ho dal…a pokud mám svědky ze to dárek byl, což mám. Poraďte mi prosím nekdo jak z toho ven..nevím jestli mě chce jen stresovat protože ví ze všechno moc řeším, ale každopádně budu ráda za nějakou radu…děkujiPříspěvek upraven 09.08.21 v 21:36

„Uprav“ trochu telefon, a hoď mu ho na hlavu. I když ho nevrátíš, tak co ti může :)
Nic. Případnej problém (který stejně nikdo řešit nebude) bude mít firma, ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.8.21 13:56
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat protože si nevím rady. Je to rok co mi ex koupil telefon jako dárek k narozeninám s omluvou jak se ke mě choval. Teď si k sobě nastěhoval mou sestru. Seřval mě tam jak malého psa takže jsem celou situaci blbě nesla jenže hodinu na to mi napsal zprávu ať si pripravim peníze na nový mobil. Telefon se kupoval před rokem a objednávka byla na moje jméno, jenže při koupi telefonu tam použil firmu takže odběratelem je firma, ale fakturu mám v e-mailu. Já teď nevím jestli mám telefon po takovém chování vrátit, protože jsem zastánce že dárky se nevrací, ale mám z toho hrůzu. Komunikovala jsem s právnickou po telefonu, která mi řekla že pokud to nahlásí půjde sám proti sobě když kupuje věci na firmu a pak je rozdává, že nemuze rozdávat věci firmy..a že i tak si mysli že to byl dárek a ze je jedno jak ho sehnal ale že mi ho dal…a pokud mám svědky ze to dárek byl, což mám. Poraďte mi prosím nekdo jak z toho ven..nevím jestli mě chce jen stresovat protože ví ze všechno moc řeším, ale každopádně budu ráda za nějakou radu…děkujiPříspěvek upraven 09.08.21 v 21:36

Už nebudeš psát? Asi už jsi bez mobilu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák