Vrácení TEMU balíčku –zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
22.11.25 10:56

Vrácení TEMU balíčku

Dobrý den, zajímalo by mě jak probíhá vrácení balíčku a kdy mi budou vráceny peníze po odeslání, dekuji! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
22.11.25 11:18

Při prvních pár, když bude balíček přijat na sběrném depu. Při dalších okamžitě (moje zkušenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.11.25 11:26

@annlady dnes jsem právě byla deslat úplně 1. balíček odeslat pres Packeta (obchůdek)… takže myslíte, ze to bude tak jak píšete vy? Jeste jednou, dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
22.11.25 11:37
@DenisaRad píše: Více

myslet si můžu co chci, svoji zkušenost jsem popsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
22.11.25 12:40

Balíčky se nevrací.., funguje možnost refundace, tzn. zůstává ti zboží a vrátí ti peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
22.11.25 12:59
@Zwetta píše: Více

dražší zboží vrátit chtějí, alespoň to je moje zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
22.11.25 13:15
@annlady píše: Více

a to je nad cca jakou sumu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
22.11.25 13:46

Jak u čeho hele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
22.11.25 14:12

U mne to byly položky za cca 20 euro a trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8879
22.11.25 14:20

Nikdy jsem neměla problém. Prostě jsem zvolila, že vracím, vytiskla štítek a zanesla do zásilkovny, že posílám zpět. Peníze si teda volím, že mi je dají do té jejich peněženky na Temu. Použiji je, až příště nakupuji. Pak si za ně prostě vyberu jiné zboží. Jednou jsem si nechala vrátit na účet. Už nevím, jak dlouho to vrácení trvalo. Nebylo to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.3.26 21:47
@Kelsey1 píše: Více

Dnes mi přišlo zboží z Temu a nějak jsem se netrefila s velikostma. Nikdy jsem nevracela, tak úplně nevím. Kamarádka mi říkala, že to děla přes refundaci, že mi přijde poměrná část peněz za zboží a to nevyhovující zboží, že mi vlastně zůstane.
Když teda to zboží přes zásilkovnu vrátím, kde udám jakou formou mi ty peníze mají vrátit? Jestli do Temu peněženky na další nákup nebo mně na účet? Ani nevím jestli to tak jde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
14.3.26 08:10
@Danula11 píše: Více

Někdy to chtějí vrátit, někdy ne. Peníze se vrací na kredit, to je nejrychlejší, nebo na účet. To si vybereš. Prostě to zase zalepíš, dáš vratku a v zásilkovně pak nadiktuješ kód. Vždy mi vrátili celou částku za to zboží, co jsem vracela. V případě kreditu to tam máš hned po tom, co to v zásilkovně odpípnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.3.26 11:23

@lucad77 No ja chci vrátit 3 trička. A kde to zjistím jakou formou to budou chtít? Někde v jejich pravidlech nebo přímo u té objednávky někde na konci nebo v Podminkach nakupu a vrácení nebo reklamace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
14.3.26 14:01
@Danula11 píše: Více

Když dáš u těch produktů vratku, zobrazí se ti, jak dál postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák