Tchibo objednávka - peníze odešly, potvrzení objednávky nepřišlo

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
13.11.25 14:53

Tchibo objednavka

Ahojte, máte někdo stejnou zkušenost?
Objednala jsem kávovar, a potvrzení o objednávce nikde. Peníze odešli a na tchibu vůbec neví o žádné objednávce… Přijde ten email o potvrzení objednávky? Nebo jsem přišla o peníze… Případně jestli nevíte co mám teď dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
13.11.25 14:57

Tohle se mi nestalo, ale tak snad v odchozích platbách je účet kam peníze odešly. To bych poslala na Tchibo a dál řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:03

@Alca1212 Právě jsem poslala to potvrzení o platbě, ale řekli jen že s tím nic neudělají pokud nemám potvrzení o objednávce nebo alespoň číslo objednávky… A že mi oni peníze nestrhli. Přitom jsem byla ochotna jim ukázat to že banka mi poskytuje web kde jsem platbu udělala. Ukazala jsem jim cislo transakce ale k nicemu, proste chteji číslo objednávky které mi neprislo… Bojim se ze jsem proste přišla o peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
13.11.25 15:03

A objednavala jsi to přes oficiální stránku? Protože jinak je zvláštní, že by o objednávce nic nevěděli. Potvrzení o platbě máš, takže bych šla tou cestou, že si u nich prověříš příchozí platbu - to by problém neměl být si to vyhledat.
Já jsem přes e-shop dělala objednávku cca 14 dnů zpět, ale platila jsem převodem, takže nejdříve mi přišlo potvrzení o objednávce, pak sólo email podklady k platbě s tím, že VS jsem zadávala do poznámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
13.11.25 15:06
@Avari78 píše: Více

A na té platbě nebyl nějaký VS nebo jiný identifikační znak? 8o Jen číslo účtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5325
13.11.25 15:12

Nikdy se mi na normálním zavedeném eshopu nic takového nestalo, už vůbec ne na Tchibo. Obvykle těch mailů přijde naopak moc. Nejdřív zkontroluj, kam ty peníze odešly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:13

@izabe Tady posílám jak to vypadá. Mám tam i navštívit web a je tam jejich oficiální web. Měla jsem slevový kód díky ISIC a o tom prý taky nic neví.. Přijde mi ze to proste nechtějí řešit. Objednala jsem si to jako dárek od mojí mamky což mě mrzí ze všeho nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:14

@izabe Ano objednávala, několikrát jsem si to i kontrolovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5325
13.11.25 15:15

:? Možná sis to úplně nezkontrolovala. Tady je upozornění na falešné stránky přímo na Tchibo.cz ( upozornění )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
13.11.25 15:19

Podle mě ti ta platba neodešla, je jenom bloknutá. Máš ji tam jak nezaúčtovanou.
Určitě bych spíš volala do své banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.11.25 15:19

@Avari78 raději si dej nové přístupové údaje ke svému účtunebo kontaktuj banku, aby se ti neztrácely další peníze pokud šlo o falešný web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:20

@pajina88 Dekuju, uz kontaktuji banku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:24

@TRG To jsem právě četla a několikrát jsem se kontrolovala jestli je to ta správná stránka a také byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5325
13.11.25 15:33
@Avari78 píše: Více

Tak to je hodně zvláštní. Co banka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.25 15:38

@TRG Banka mi teď řekla že to teď nezruší, že to nejde. Musela jsem poslat email komunikace s obchodníkem že platbu nemá a potřebují potvrzení od banky obchodníka. Jenže to já nemám. Poslala jsem tedy vše co
mám a uvidíme… No každopádně počkám co na to banka a zda se s tím dá něco udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák