Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zkušenost s tím nemám.
Ale zaráží mě nekonzistence informací. Box byl plný, takže ho nedoručili, tak kde uvíznul, že musí volat technika?
@z.pepa ja si myslím spíš tak že se ho tam pokusil narvat
a tam uz uviznul nevim
od 5.11. Žádné informace ![]()
Ano stalo, ale bylo to relativně rychlé, na to že ho volali 2× a nakonec radši doručili na adresu
čekala jsem max 2 dny.
Balík tam dopravce prostě narval a ty dveře nešly uvolnit jak to na ně tlačilo.
Ale teď mi teda došlo, že to bylo u alzy
U Zásilkovny mě poslední dobou už nic nepřekvapí. Posílala jsem pres Z-Box smart watche za X tisíc a pánovi dorazily holčičí sandálky. Díky bohu adresátka bot byla slušná a čestná a hodinky zásilkovně vrátila. No a tak se dohledaly a k pánovi se nakonec v pohodě dostaly. Celkově jsou služby Zásilkovny poslední dobou dost na prd, nemluvím o tom, že balik prepravujou i 14 dní… 🙈
@Alca1212 to ráda slyším ale mám i obavy
Nechápu co ti kurýři s tím tak zachází
počítám smuchlané vše
no mě jde o to že je to s temu a dohadují se i s nema že balík pořád nic ![]()
Uvízl mi balík v boxu. prosím anonym, jsou tam dárky.
Tato kombinace logiky je prostě vražedná.
Situace s balíkem se stát může a těžko zvenku posoudit, co a jak. Na Zásilkovnu je hodně stížností, jenže--- když doručovala 1000 balíků po celé ČR a nepovedlo se 1%, tak to bylo 10 příběhů. Když teď doručuje třeba 100.000 balíků, tak stejné 1% je poněkud více příběhů a je to více slyšet. Na druhou stranu je pravda, že po prodeji se to moc nezlepšilo.
@Anonymní píše: Více
Dá se dovolat operátorovi zásilkovny. ![]()
Volala jsem tam v pátek. Stačilo asi 15× zopakovat, že chci přepojit na operátora. Tak se obrň trpělivostí a volej.
Nicméně informaci máš, že byl problém se z boxem a budeš muset prostě čekat. Taky se mi to stalo a trvalo to cca týden, než to vyřešili.
@Šmoulice děkuji no snad..budu se pokoušet znovu volat rano uz jsem bouchla mobilem nervama
porad to stejný mi kecala ![]()
Snad to brzy vyřeším objednávám pořád ale tohle se mi nikdy nestalo až teď…hlavně teď nápor chápu..budu čekat dál
Nám sice zásilka neuvízla, ale prostě ji ztratili a tři týdny nikdo nebyl schopný říct kde je a ani nám říct že to nevědí.
Stále jen mlžili, v aplikaci se furt ukazovalo že je v tomhle depu, pak v tamtom, že ji vezou k boxu, pak zase nějaké depo, zase na cestě k boxu.. Čekala bych buď info kde teda je, anebo jasné slovo že nemají tucha. Čirý zmatek.
A s toho ja mam strach že nakonec už balík neuvidím. Balík samozřejmě zaplacený
Četla jsem právě hodně zkušeností i s tím že zaplacené balíky zasilkovna vykrádá ![]()
Tak teď došlo i na mě. ![]()
No my proto balíky už neplatíme předem. Ano vykrádají je. Bohužel.
Pouze a vždy na dobírku, a jak mám fofrem balíčky do zásilkoven nebo boxu doručený.
Ja mam zkušenost jen s tim, ze se mi neotevrel fyzicky box, ale podle aplikace byl vyzvednuty. Na infolince jsem se nechala hned přepojit na operatorku. Ta to predala technikovi, trvalo to neco pres týden a hodili mi to na klasickou Zasilkovnu.
@alisekR píše: Více
Je to měsíc, co mi balík vykradlo Ppl … ![]()
Dnes už si fakt nevybereš.
Zdravím a potřebuji poradit jestli už i s tímhle mate zkušenosti.
Zita no coment
tak dnes mi došel email se zasilkovny že balík uvízl v boxu a musí zavolat technika
prý několik dní čekání…máte někdo zkušenosti s uvízlím balíkem? děkuji za odpověďi
Balík mi měl jít do z-boxu samozřejmě musel být zrovna plný doručování 5.11. A od te doby vůbec nic. Dovolat se na živého operátora se mi nedaří
Prosím anonym nebudu zveřejňovat box za další v tom jsou dárky…