Zásilkovna - uvízlí balík

Anonymní
10.11.25 09:11

Zasilkovna uvízlí balík

Zdravím a potřebuji poradit jestli už i s tímhle mate zkušenosti.
Balík mi měl jít do z-boxu samozřejmě musel být zrovna plný doručování 5.11. A od te doby vůbec nic. Dovolat se na živého operátora se mi nedaří :zed: Zita no coment :pocitac: tak dnes mi došel email se zasilkovny že balík uvízl v boxu a musí zavolat technika :zed: prý několik dní čekání…máte někdo zkušenosti s uvízlím balíkem? děkuji za odpověďi
Prosím anonym nebudu zveřejňovat box za další v tom jsou dárky… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1091
10.11.25 09:16

Zkušenost s tím nemám.
Ale zaráží mě nekonzistence informací. Box byl plný, takže ho nedoručili, tak kde uvíznul, že musí volat technika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 09:19

@z.pepa ja si myslím spíš tak že se ho tam pokusil narvat :zed: a tam uz uviznul nevim :nevim: od 5.11. Žádné informace :zed:

• Citovat
  • Upravit
451
10.11.25 10:08

Ano stalo, ale bylo to relativně rychlé, na to že ho volali 2× a nakonec radši doručili na adresu :lol: čekala jsem max 2 dny.
Balík tam dopravce prostě narval a ty dveře nešly uvolnit jak to na ně tlačilo.
Ale teď mi teda došlo, že to bylo u alzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.11.25 10:13

U Zásilkovny mě poslední dobou už nic nepřekvapí. Posílala jsem pres Z-Box smart watche za X tisíc a pánovi dorazily holčičí sandálky. Díky bohu adresátka bot byla slušná a čestná a hodinky zásilkovně vrátila. No a tak se dohledaly a k pánovi se nakonec v pohodě dostaly. Celkově jsou služby Zásilkovny poslední dobou dost na prd, nemluvím o tom, že balik prepravujou i 14 dní… 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 10:14

@Alca1212 to ráda slyším ale mám i obavy :? Nechápu co ti kurýři s tím tak zachází 8o počítám smuchlané vše :mrgreen: no mě jde o to že je to s temu a dohadují se i s nema že balík pořád nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
11559
10.11.25 10:28

Uvízl mi balík v boxu. prosím anonym, jsou tam dárky.
Tato kombinace logiky je prostě vražedná.

Situace s balíkem se stát může a těžko zvenku posoudit, co a jak. Na Zásilkovnu je hodně stížností, jenže--- když doručovala 1000 balíků po celé ČR a nepovedlo se 1%, tak to bylo 10 příběhů. Když teď doručuje třeba 100.000 balíků, tak stejné 1% je poněkud více příběhů a je to více slyšet. Na druhou stranu je pravda, že po prodeji se to moc nezlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
10.11.25 12:16
@Anonymní píše: Více

Dá se dovolat operátorovi zásilkovny. :)
Volala jsem tam v pátek. Stačilo asi 15× zopakovat, že chci přepojit na operátora. Tak se obrň trpělivostí a volej.

Nicméně informaci máš, že byl problém se z boxem a budeš muset prostě čekat. Taky se mi to stalo a trvalo to cca týden, než to vyřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 12:27

@Šmoulice děkuji no snad..budu se pokoušet znovu volat rano uz jsem bouchla mobilem nervama :mrgreen: porad to stejný mi kecala :zed:
Snad to brzy vyřeším objednávám pořád ale tohle se mi nikdy nestalo až teď…hlavně teď nápor chápu..budu čekat dál

• Citovat
  • Upravit
3017
10.11.25 12:37

Nám sice zásilka neuvízla, ale prostě ji ztratili a tři týdny nikdo nebyl schopný říct kde je a ani nám říct že to nevědí.
Stále jen mlžili, v aplikaci se furt ukazovalo že je v tomhle depu, pak v tamtom, že ji vezou k boxu, pak zase nějaké depo, zase na cestě k boxu.. Čekala bych buď info kde teda je, anebo jasné slovo že nemají tucha. Čirý zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.25 12:53

A s toho ja mam strach že nakonec už balík neuvidím. Balík samozřejmě zaplacený :zed: Četla jsem právě hodně zkušeností i s tím že zaplacené balíky zasilkovna vykrádá :zed:
Tak teď došlo i na mě. :cert:

• Citovat
  • Upravit
9024
10.11.25 13:31

No my proto balíky už neplatíme předem. Ano vykrádají je. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
10.11.25 14:32

Pouze a vždy na dobírku, a jak mám fofrem balíčky do zásilkoven nebo boxu doručený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10919
10.11.25 14:39

Ja mam zkušenost jen s tim, ze se mi neotevrel fyzicky box, ale podle aplikace byl vyzvednuty. Na infolince jsem se nechala hned přepojit na operatorku. Ta to predala technikovi, trvalo to neco pres týden a hodili mi to na klasickou Zasilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
10.11.25 14:40
@alisekR píše: Více

Je to měsíc, co mi balík vykradlo Ppl … :roll:
Dnes už si fakt nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek