Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Šance je určitě, bance dodáš veškeré podklady a je to. Každopádně je ještě dost brzo, pokud se to odehrávalo tento týden. Na tvém místě bych ještě poslala dotaz obchodníkovi, a tepr dle jeho ne/odpovědi bych šla do banky.
Anonym, práce
@Anonymní píše: Více
Děkuji za info, ještě to tedy zkusím. Mají i fb stránky, tak jim vprostřed týdne napíšu i tam, pokud se neozvou.
Ahoj, raději prosím anonym. Kupovala jsem zboží ze Severního Irska, jeden den objednáno a zaplaceno kartou přes Apple Pay, druhý den odesláno, doručeno během týdne, ale zboží mi nevyhovovalo a chtěla jsem výměnu, před zpětným odesláním obchodník kontaktován a odpověděl, výměna možná, vyplněn daný formulář, odesláno, doručeno, v průběhu jsem mu i odeslala trackovací číslo a od té doby ticho, vím, že mu zboží během tohoto týdne dorazilo, i jej dal zpátky do nabídky e-shopu, ale již neodeslal náhradní zboží. M sáte někdo prosím zkušenost s případným chargebackem ze zahraničního obchodu mimo EU? Jestli je tedy vůbec šance na vrácení peněz? Je mi jasné, že to nebude hned na druhý den, ale jestli tedy vůbec.
Jinak na mě působil pozitivně právě tím, jak rychle zboží dodali. Ohledně jiných recenzí - jsou smíšené, někteří vychvaluji a jiní právě haní kvůli špatnému servisu.