Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevíte, kde byly se dala sehnat deka s motivem Tlakové patroly, aby měla i vrstvu beránka, klidně i umělou? Mlade si oblíbilo na spaní jednu moji deku a beránkem a k Ježíškovi by ji chtělo s motivem Tlapek. Našla jsem dva eshopy, má boohoo, což je podvodné tržiště a nějaké scottie, které nemá recenze vůbec a je to opět tržiště. Máte někdo nějaký tip? Nebo kde by vyrobili něco takového z obrázku, ale tam mají někdy problém s licencí…
Jestli to mají jen tyhle dva podezřelé obchody tak asi nebude no..jedině pak koupit látku s tím motivem a deku s beránkem a zaukolovat někoho s mašinou zda by to nesešil… ![]()
Těch látek zase tolik není
. A nazehlovačky budou malinký. Že by se koupila stejná deka a nazehlilo se tam něco ![]()
Deku jsem s tlapkovou nevidela.ale mame doma krasnou osusku s tlapkovkou. kdyby jsi takovou sehnala, tak by se dala sesit s dekou.nebo oslov nakou sikovnou svadlenu☺️
@Petra0009 viděla jsem jen fleesove deky, osusku tlapkovou máme… No leda to zkusit nějak sešit no… Když se dívám do podmínek třeba fotodeky a tak, tak tohle nedělají kvůli licenci…
@Tanado1229 píše: Více
To fakt nevím, vždyť ani nevím, odkud jsi. Použij google ![]()
@Liberalissima spíš jsem myslela tip online, tady u nás jsem našla akorát jednu švadlenu, ta má do Vánoc stop stav.