Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No podle toho, na co bych jí chtěla. Pokud jí sním na chleba, tak by mi to nevadilo. Ale třeba na chlebíčky by to byl problém.
A ty si neviděla co ti tam dávají? Jinak souhlasím s @Monchichik kdyby to bylo pro mě na rohlík nebo třeba do toustů tak vpohode…ale kdybych to chtěla aby to vypadalo hezky..tak ano…resp. já ne protože u nás by se to snědlo ale došla bych si pro jinou…hlavně když to chci třeba na ty chlebíčky tak to u pultu řeknu a oni mi tam tyhle konce nedávají…
Nešla bych reklamovat. Tohle bych použila na chleba, do bagety nebo pod vajíčka na pánvici. Kdybych chtěla na chlebíčky. Tak bych šla pro novou. U pultu bych ukázala fotku, že takový šrot na chlebíčky nechci.
Jak píšou holky. Běžně na jídlo je mi to jedno. Kdybych chtěla treba na chlebíčky, řeknu rovnou, ze potřebuji šunku na chlebíčky, takze ne okraje ![]()
Nechápu, co by se mělo reklamovat - musela jsi vidět, že bere k nakrájení konec štangle ![]()
Pokud jsi šunku od konce nechtěla, měla jsi to říct rovnou.
Někdo ten konec dostat musí no. Já ho odepisovala, ale byla pak velká ztráta
@Jiřina a No ten někdo s tím ale musí souhlasit. Nebo jsem to viděla na platíčku, prodává se to levněji, jako skrojky.
Šunku bralo moje dítě a nevidělo co tam dávají. Nehledě na to že tam dali konec i začátek té šunky. Cena 280 za kilo, bral 20 dkg a za dkg z toho byl tady ten šrot.
@Anonymní píše: Více
A co jako?
Stejně se to sní. Tak o co jde?
Ne nereklamovala bych. Není proč. On totiž začátek i konec té šunky bude chutnat stejně, víš? ![]()
@Anonymní píše: Více
No tak dítěti to nacpou, to je jasný. Ty by sis toho všimla, co ti tam dávají.
@Šmoulice píše: Více
Takovou šunku vracím, není důvod kupovat zbytky ![]()
@Monchichik píše: Více
A stejně to není ani šunka … Vypadá to jak nějaký šunkový salám ![]()
Dobry den reklamovali by jste takto nakrájenou šunku?